Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Ανταλλαγής Επιχειρηματιών «Erasmus for Young Entrepreneurs»



Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015 ενημερωτική εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Λαμιέων, το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Λαμίας Europe Direct και το Επιμελητήριο Φθιώτιδας μαζί με την εταιρεία Asset Τεχνολογική όπου παρουσίασαν το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Ανταλλαγής Επιχειρηματιών «Erasmus for Young Entrepreneurs», στην αίθουσα συνεδριάσεων του ΕΒΕ.

Σκοπός της ημερίδας ήταν να γνωρίσουν οι επαγγελματίες και ειδικά οι νέοι επαγγελματίες που ξεκινούν τώρα το ταξίδι των εμπειριών, τις ευκαιρίες που έχουν με το συγκεκριμένο πρόγραμμα ανταλλαγής προκειμένου να δουν από κοντά τα αντικείμενα ενασχόλησης συναδέλφων τους σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες.
   


Κύριος ομιλητής της ημερίδας ήταν ο Διευθυντής της ASSET (Εθνική Μονάδα Διαχείρισης του προγράμματος), Μάνος Ανδρεάδης, ενώ για τα προγράμματα Erasmus που όλοι πρωτογνωρίσαμε στις σχολικές ανταλλαγές, μίλησε η εκπαιδευτικός και ειδική Προωθήτρια Erasmus+ της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας, Βικτωρία Τσαρούχα.
   
Στο πάνελ βρέθηκε επίσης ο Πρόεδρος της ASSET, Γ. Κουκλάκης που στάθηκε στις δράσεις του ΕΒΕ Φθιώτιδας αναφορικά με προγράμματα ανταλλαγών και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Αλέκος Διαμαντάρας. που ανέλυσε τις εμπειρίες του Επιμελητηρίου από τη διαχείριση των προγραμμάτων ERASMUS. 

Την εκδήλωση παρουσίασε η εκπρόσωπος του Europe Direct, Έλενα Γκουζίνη.
  
Την ημερίδα τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ, που έχει και την ιδιότητα του μέλους του ΕΒΕ, Δημήτρης Βέττας, ο Αντιδήμαρχος, Θοδωρής Αρναούτογλου, ο Περιφερειακός Σϋμβουλος, Δημήτρης Κυρίτσης, ο Δημοτικός Σύμβουλος, Ζάχος Χαλβαντζής και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών, Λευτέρης Μπράζας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου