Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

Τέλος στη ρύπανση του Ευβοϊκού Κόλπου

Χορήγησης άδειας λειτουργίας εγκατάστασης χερσαίας απόθεσης σκωρίας ηλεκτροκαμίνων της Γ.Μ.Μ. Α.Ε. ΛΑΡΚΟ στη θέση «Λιάβδα» της Π.Ε. Φθιώτιδας από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

   
Με Απόφαση του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Κώστα Μπακογιάννη, χορηγήθηκε άδεια λειτουργίας εγκατάστασης χερσαίας απόθεσης σκωρίας Ηλεκτροκαμίνων της Γ.Μ.Μ. Α.Ε. ΛΑΡΚΟ, στη θέση «Λιάβδα» της Π.Ε. Φθιώτιδας.

Η απόφαση αυτή δρομολογεί την παύση απόρριψης των μεταλλουργικών σκουριών της ΛΑΡΚΟ στη θαλάσσια περιοχή του Βόρειου Ευβοϊκού Κόλπου, συμβάλλοντας καθοριστικά στην προστασία των υδάτων και του θαλάσσιου περιβάλλοντος.

Ταυτόχρονα, με την εν λόγω απόφαση, διασφαλίζεται η  απρόσκοπτη λειτουργία του εργοστασίου της ΛΑΡΚΟ, που αποτελεί διαχρονικό κοινό αίτημα όλων των εμπλεκομένων, αλλά και εθνική ανάγκη εν μέσω αυτής της κρίσιμης οικονομικής για τη χώρα συγκυρίας.

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, με γνώμονα τη βιώσιμη ανάπτυξη, συμβάλει στην ενίσχυση και διατήρηση του έργου μίας εκ των σημαντικότερων ελληνικών εταιριών που δραστηριοποιείται εντός των ορίων της, ενώ παράλληλα θέτει οριστικό τέλος στη ρύπανση του Ευβοϊκού Κόλπου.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου