Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

Ανακοίνωση ΔΗΜΟΥ ΛΟΚΡΩΝ για τον Βιολογικό της Μαλεσίνας

  
  
Αναφορικά με δημοσιεύματα, που παρουσιάζουν την Διοίκηση του Δήμου των Λοκρών, ότι κωλυσιεργεί την συντήρηση του Βιολογικού της Μαλεσίνας, δεν έχουμε παρά να σχολιάσουμε την τοποθέτηση αυτή, ως κακεντρέχεια και υποβολιμαία.
   
Και αυτό γιατί, όλοι γνωρίζουν πολύ καλά, ότι για να γίνει μια συντήρηση σε οτιδήποτε μηχανικό δεν θα πρέπει να λειτουργεί.
   
Όμως με υπευθυνότητα, λήφθηκαν από εμάς αποφάσεις προκειμένου να συνεχιστούν αδιάκοπα οι παροχές προς τους πολίτες και είναι επίσης γνωστό ότι τίποτα δεν γίνεται άνευ κόστους.
   Οι κύριοι που κατηγορούν άρα, διασπείρουν ψευδείς πληροφορίες και στα πλαίσια μιας μικροπολιτικής συμπεριφοράς χωρίς όρια, θίγουν και προσπαθούν να ευτελίσουν τις προσπάθειες όλων αυτών που προσπαθούν για την ομαλή λειτουργία του Δήμου και για την χωρίς εκπτώσεις, ποιοτική προσφορά υπηρεσιών στους πολίτες.
  
Ο Δήμος Λοκρών αποδεικνύει ότι παρά τη δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύει η χώρα και όλοι οι Δήμοι, μεριμνά για την υγιεινή και την ασφάλεια των πολιτών.


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΟΚΡΩΝ

1 σχόλιο:

  1. ΟΧΙ,ΟΧΙ,ΟΧΙ Κύριε Δήμαρχε. Ζητήστε συγνώμη για το τεχνολογικό λάθος της 2ης παραγράφου γιατί θα κάψουμε τα πτυχία μας. Νίκος Λάμπρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου