Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

Νέα καταγγελία για παρενόχληση από τα αδέρφια της Μακρακώμης

  
Στην δικαιοσύνη οδηγήθηκαν σήμερα οι δύο άνδρες 55 και 50 ετών από τη Μακρακώμη που κατηγορούνται πως παρενοχλούσαν 14χρονο κορίτσι μέσα από το Facebook αλλά και μέσα από παράνομο ραδιοφωνικό σταθμό που διατηρούσαν.

Τα δύο αδέρφια ζήτησαν και πήραν προθεσμία προκειμένου να απολογηθούν και θα οδηγηθούν και πάλι στο δικαστικό μέγαρο αύριο στη μία μετά το μεσημέρι.

Οι αστυνομικοί του Α.Τ. Μακρακώμης έφτασαν στους δύο δράστες, μετά από καταγγελία της μητέρας της ανήλικης. Πήγαν στο σπίτι των αδερφών και μετά από έρευνα που έκαναν προχώρησαν στην σύλληψη τους.
Επίσης βρήκαν και κατάσχεσαν, διάφορα μηχανήματα εκπομπής παράνομου ραδιοφωνικού σταθμού, 2 φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές , 3 κινητά τηλέφωνα και διάφορες χειρόγραφες σημειώσεις.

Στο μεταξύ οι δύο άνδρες φαίνεται να εμπλέκονται σε μία ακόμη υπόθεση παρενόχλησης, αυτή τη φορά ενήλικης και πάλι από την Δυτική Φθιώτιδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου