Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

Ο Χρ.Σταϊκούρας για Βαλαβάνη και Σχολή Θετικών Επιστημών

  
Το πολιτικό γραφείο του Βουλευτή Φθιώτιδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Χρήστου Σταϊκούρα, έδωσε στη δημοσιότητα το ακόλουθο δελτίο τύπου του πρώην Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών σχετικά με την οριστική μεταβίβαση της έκτασης των 106 στρεμμάτων (ΠΑΒΥΠ) στη Σχολή Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και τον Δήμο Λαμιέων :

«Τις τελευταίες ημέρες, μετά την απάντηση της Αν. Υπουργού Οικονομικών κ. Ν. Βαλαβάνη σε ερώτησή μου σχετικά με την οριστική μεταβίβαση της έκτασης των 106 στρεμμάτων (ΠΑΒΥΠ) στη Σχολή Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και τον Δήμο Λαμιέων (ως ενδιάμεσο στάδιο για την δημιουργία υποδομών Έρευνας και Καινοτομίας), που έγινε σύμφωνα με την προβλεπόμενη κοινοβουλευτική διαδικασία, την Δευτέρα 8.6.2015, έχουν προκληθεί συζητήσεις και ανησυχία γύρω από την πορεία της Σχολής στη Λαμία. Επειδή η ασάφεια και η αβεβαιότητα που προκλήθηκαν από το περιεχόμενο της τοποθέτησης της κ. Βαλαβάνη μόνο βλάβη προκαλούν στη λειτουργία της Σχολής, την μεθεπόμενη ημέρα, Τετάρτη 10.6.2015, ζήτησα συνάντηση με τον Υπουργό Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων και ταυτοχρόνως του απέστειλα επιστολή, την οποία και δημοσιοποιώ/επισυνάπτω.»



  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου