Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

Ντροπή σας βολεμένοι καλοπερασάκηδες

[ Του ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΚΑΒΑ ] 

Ειλικρινά έχουν εξαφανιστεί και τα τελευταία ψήγματα αξιοπρέπειας από τους κρατικούς υπαλλήλους αυτής της δόλιας Χώρας. Της Ελλάδας μας.
  
Απαγορεύθηκε, λέει, η είσοδος των Αστυνομικών που λαμβάνουν μέτρα τάξης στην εξωτερική περίμετρο του Ελληνικού Κοινοβουλίου, από την Πρόεδρο της Βουλής!!
 
Το περιστατικό απασχολεί από χθες τα Ελληνικά Μήντια και όχι μόνο. Και ενδεχομένως να μην ερχόταν στην δημοσιότητα η, φερόμενη ως, εντολή της κ. Προέδρου αν ένας Αστυφύλακας δεν λάμβανε το «κάλεσμα της φύσης».
 
Και ίσως πάλι να μην απασχολούσε την δημοσιότητα το γεγονός, αν ο συγκεκριμένος Αστυνομικός δεν ήταν τόσο εύθικτος, για κάποιους, ή ακόμα και τόσο αξιοπρεπής, για κάποιους άλλους. Γιατί ο νεαρός Αστυνομικός δεν μπόρεσε να δεχτεί ότι «έφαγε» πόρτα στην Βουλή, όταν είδε άλλον Αστυνομικό να περνά «άνετα» στο εσωτερικό της. Τότε είναι που ζήτησε «τα ρέστα» από την Φρουρά, για να λάβει την απάντηση ότι «αυτός φοράει πολιτικά»!!!
  
Ο συγκεκριμένος Αστυνομικός λοιπόν, βγήκε από τα ρούχα του με την συγκεκριμένη συμπεριφορά. Σου λέει: Κάτσε ρε φίλε. Λεπρός θεωρούμαι εγώ; Επειδή φοράω στολή; Και προχώρησε στην καταγγελία της ....... κατάντιας.
 
Και σήμερα το πρωί, «οι ιθύνοντες», για να εξηγήσουν την παρεξήγηση, αλλά και να καταδείξουν ότι το δίκαιο είναι με το μέρος τους «ΧΤΥΠΗΣΑΝ». Όπως τεχνηέντως διαδόθηκε στα Μήντια:
 
Κύκλοι του Φρουράρχου της Βουλής έλεγαν σήμερα ότι «δεν ζητήθηκε τίποτε περισσότερο από το να γίνει ο τυπικός έλεγχος και να τηρηθεί το Πρωτόκολλο Ασφαλείας. Δεν είναι δυνατόν η ταυτοποίηση να γίνεται επειδή κάποιος φοράει στολή και κουβαλάει "κουμπούρι". Εξάλλου στο παρελθόν η Αστυνομία έχει καταγεγραμμένες επιθέσεις από μεταμφιεσμένους, σε αστυνομικούς, κακοποιούς».
 
Επειδή όμως η αλήθεια δεν μπορεί να κρυφτεί από κανέναν. Επειδή το καθεστώς της χρήσης των τουαλετών και του κυλικείου της Βουλής πηγαίνει δεκαετίες πίσω και επειδή κάποιοι πρέπει να ξυπνήσουν και να καταλάβουν ότι πέρα από την όποια προσωρινή εξουσία που έχουν, δεν έχουν την δυνατότητα να «πετούν» ψηλά γιατί πολύ απλά έχουν άλλες «προδιαγραφές». Κοντά στο έδαφος και σε ύπτια θέση.
 
Έχουμε και λέμε λοιπόν : οι δυνάμεις που λαμβάνουν μέτρα τάξης έξω και γύρω από την Βουλή χρησιμοποιούν, χρόνια τώρα, τις τουαλέτες του κοινοβουλίου και ιδιαίτερα αυτές του υπογείου πάρκινγκ. Κάθε φορά που Αστυνομικός των δυνάμεων αυτών ζητούσε να εισέλθει στους χώρους του Κοινοβουλίου, η φρουρά του ζητούσε να δηλώσει τα στοιχεία του και να παραδώσει εκεί το όπλο του. Ποτέ κανείς δεν διανοήθηκε να προχωρά σε διακρίσεις των ενστόλων με αυτούς που φορούσαν πολιτικά ρούχα.
 
Εκείνο όμως που άγγιξε τις ευαίσθητες χορδές, τις δικές μου αλλά και όλων των συναδέλφων μου Αστυνομικών, Μπάτσων κατ' άλλους, που μιλάω από χθες είναι η περιβόητη δήλωση των «κύκλων της Φρουράς» της Βουλής.
 
Αυτοί λοιπόν οι βολεμένοι καλοπερασάκηδες, με τους διπλάσιους μισθούς από εμάς, με τα κολοβά ωράρια, με τις ατέλειες και τα ψώνια από τα DUTY FREE της Βουλής, με το προνόμιο της προσωπικής τους επιλογής σε τυχόν μετάθεσή τους, με την αδιατάραχτη ησυχία τους αφού οι παρακατιανοί απ' έξω φυλάνε και αυτούς, καλά θα κάνουν να σοβαρευτούν και το κυριότερο να ΣΩΠΑΣΟΥΝ.
 
Ας αφήσουν τις ανοησίες περί «ταυτοποίησης», περί «στολών» και άλλων σχετικών. Όσον αφορά τις βολές τους περί «ΚΟΥΜΠΟΥΡΙΩΝ» μπορώ εύκολά να κατανοήσω την απέχθειά τους γι' αυτά. Τα κουμπούρια, όπως τα αποκαλείτε ένστολοι θυρωροί, είναι εργαλεία της δουλειάς για εμάς τους Αστυνομικούς. Σε αυτά στηρίζουμε την καθημερινή επιβίωσή μας στο δρόμο, στις μάχες με τους κακοποιούς. Σε αυτά, κύριοι ένστολοι θυρωροί, στηρίζουμε την ελπίδα και την αγωνία μας να γυρίσουμε ζωντανοί το βράδυ στα σπίτια και στις οικογένειές μας.
  
Και όλα αυτά τα κάνουμε, να παίζουμε τη ζωή μας κορώνα-γράμματα δηλαδή, για να μπορέσουμε να ζήσουμε τα παιδιά και τις οικογένειές μας με το μισθό που λαμβάνει ο Έλληνας Αστυνομικός. Και είμαστε όλοι περήφανοι και για τη δουλειά που κάνουμε και για το ποιοι είμαστε.
   
Εσείς παίρνετε τα διπλάσια για να κάνετε βόλτα στα χαλιά και τις αίθουσες της Βουλής και να αερίζεστε. Αφήστε λοιπόν τις διαρροές και τις δηλώσεις και κρυφτείτε στα καβούκια σας.
 
Στην συνείδηση του Έλληνα, περισσεύετε κύριοι. Στη συνείδηση του Έλληνα περισσεύετε και εσείς αλλά πολύ περισσότερο κάποιοι άλλοι χαμερπείς που έταξαν σκοπό της ζωής τους, να φτύσουν ένα Μπάτσο.


Δημήτριος Χρ. Κακαβάς
Αστυνομικός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου