Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

Σύλληψη δύο 50χρονων στη Μακρακώμη για διαδικτυακή παρενόχληση ανήλικης

 
  • Συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί στην Μακρακώμη Φθιώτιδας, κατηγορούμενοι για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας μέσω διαδικτύου και παράβαση νομοθεσίας περί ραδιοσταθμών
  • Κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, διάφορα μηχανήματα εκπομπής παράνομου ραδιοφωνικού σταθμού


Συνελήφθησαν, χθες (03-06-2015) το μεσημέρι στη Μακρακώμη Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 50 και 55 ετών αντίστοιχα, κατηγορούμενοι για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, μέσω διαδικτύου, καθώς και για παράβαση νομοθεσίας περί ραδιοσταθμών.

Προηγήθηκε έγκληση 37χρονης ημεδαπής σε βάρος του 50χρονου, την οποία υπέβαλλε στο Αστυνομικό Τμήμα Μακρακώμης, σχετικά με αποστολή, νωρίτερα χθες το μεσημέρι, άσεμνων μηνυμάτων, σε λογαριασμό κοινωνικής δικτύωσης της ανήλικης κόρης της.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, συνελήφθησαν, για την ανωτέρω αξιόποινη πράξη, ο 50χρονος και ο 55χρονος αδελφός του, ενώ σε νομότυπη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία τους στην Μακρακώμη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
  •  διάφορα μηχανήματα εκπομπής παράνομου ραδιοφωνικού σταθμού,
  •  δύο (2) φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές,
  •  τρία (3) κινητά τηλέφωνα, καθώς και
  •  διάφορες χειρόγραφες σημειώσεις.
Την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Μακρακώμης, ενώ οι συλληφθέντες, με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου