Σάββατο 23 Μαΐου 2015

Ο Δήμαρχος Λοκρών, Νίκος Λιόλιος, στο ΕΝΑ για το θέμα της αστυνόμευσης



Ο Δήμαρχος Λοκρών, κ. Νίκος Λιόλιος, στο ΕΝΑ Κεντρικής Ελλάδας για το θέμα της αστυνόμευσης, μετά το χθεσινό σοκ της απαγωγής μαθητή στην Αταλάντη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:



2 σχόλια:

  1. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ. ΟΜΩΣ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΑΚΟΥΕΙ; ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙ 20ΕΤΙΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ (ΠΑΣΟΚ - ΝΔ - ΝΔΠΑΣΟΚ) ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΑΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΥΛΙΚΟ. ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΦΤΑΙΕΙ ? 4 ΜΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ 41 ΧΡΟΝΙΑ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ? ΤΙΠΟΤΑ ,ΖΗΤΑΣ ΚΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ.Η ΔΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ,(ΧΘΕΣ) ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ,ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ,ΣΠΙΤΙΑ,ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΛΠ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑΣΕΙ?ΚΑΝΕΝΑΝ! ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΑΓΑΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ.ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΟΛΗ ΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ.Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ,ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου