Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

Ανακοίνωση ΜΕΤΑ-ΛΑΡΚΟ




                                                      ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 
                                                                                                                          22/5/2015
ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΕΣ - ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ

Διαβάσαμε με προσοχή την ανακοίνωση του Σωματείου η οποία μας προξένησε γέλιο αλλά και θλίψη για τη κατάντια του Σωματείου και της εταιρείας. Στην αρχή της ανακοίνωσης μιλάνε για δουλεμπόριο εν έτη 2015”.   Όσοι  έχουν προσληφθεί το  2007  ας κοιτάξουν τα εξοφλητικά τους όπου  θα  διαπιστώσουν  ότι έφυγαν  από το  δουλεμπόριο  του εργολάβου και  ήρθαν  στο δουλεμπόριο των ανάξιων Διοικούντων της ΛΑΡΚΟ.

Οι τριετίες είναι περασμένες; Οι βασικοί μισθοί είναι σε όλους ίδιοι; Οι πενταετίες είναι περασμένες;  Ποιός δουλεύει ποιόν; 

Λίγη σοβαρότητα σε τέτοια θέματα δε βλάπτει. Με αυτό το τέχνασμα έχετε πάρει ψήφους στο Σωματείο Συνάδελφοι του Διοικητικού.

Φτάνει η κοροϊδία.

Σε κολλητούς, αδελφούς, ξαδέρφια, παιδία, κτλ. είναι περασμένα όλα.  Αντιθέτως σε εργαζόμενους όπου είναι αμφιλεγόμενοι ως προς την ψήφο τους δεν είναι. Το  ίδιο συμβαίνει και στους προσληφθέντες του  2014.

Αυτά τα λίγα για την αρχή τις ανακοίνωσης του Σωματείου.

Στην συνέχεια γράφουν:

“Ζητάμε ασφάλεια εργασίας για όλο το προσωπικό κάτω από πρότυπα μιας εταιρίας που έχει ευρωπαϊκό αντίκτυπο.”

Ερώτηση: υπάρχει εταιρεία με ευρωπαϊκό αντίκτυπο όπου ξέμεινε από πρώτες ύλες που
παράγει η ίδια ;  Αυτό είναι πρόβλημα κύριοι του Σωματείου που αν δεν λυθεί, ακόμη και αυτοί που είναι μόνιμοι θα βρεθούν στον δρόμο. Όσο για τις προσλήψεις δεν είμαστε
αντίθετοι, αλλά θα πραγματοποιηθούν από την νέα διοίκηση τις ΛΑΡΚΟ .

Είχατε όλο τον χρόνο μπροστά σας αν σας ενδιέφεραν οι προσλήψεις. Μόνοι σας είχατε ανακοινώσει ότι θα γίνουν προσλήψεις τον ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ 2014.  Πέρασε Οκτώβριος, Νοέμβριος, Δεκέμβριος  δεν ακούσαμε να λέτε κάτι…  τώρα ξαφνικά “τελείωσε η ανοχή σας”;

Καταλαβαίνουμε… Θέλετε να δείξετε ότι ενδιαφέρεστε για τούς εργαζόμενους, ώστε να ρίξετε στάχτη στα μάτια των συναδέλφων ενόψει εκλογών των αντιπροσώπων.
Κατάλαβαν πλέον όλοι ποιος είναι ο ρόλος σας και τι πράττετε.

Σας το ξαναλέμε για να το εμπεδώσετε. Προσλήψεις θα γίνουν από τη νέα Διοίκηση της ΛΑΡΚΟ  και όχι από αυτή τη Διοίκηση που με την ανοχή σας απαξίωσε το εργοστάσιο και το έριξε στα βράχια  (παρόλο  ότι  υπάρχει  ολόκληρος  Ναύαρχος  δεν  αποφεύχθηκε η σύγκρουση).

Επίσης θέλουμε να προστατέψουμε τους συναδέλφους που έχουν 12, 10, 8 χρόνια εργασίας στον εργολάβο, έχοντας γνώση και της εργασίας. Οι συνάδελφοι αυτοί έχουν προτεραιότητα ώστε να γίνουν μόνιμοι και όχι  τα “κομματικά σας ρουσφέτια” όπου προσλήφθηκαν για λίγες ημέρες από τον εργολάβο ενόψει τις επισκευής σε  Η/Κ-Π/Κ.

Τούς εκλεκτούς σας μετά το πέρας των επισκευών τους βολέψατε σε διάφορα συνεργεία, έτσι ώστε την κατάλληλη στιγμή να γίνουν μόνιμοι. Όπως καταλαβαίνετε οι δικές μας ανοχές τελείωσαν  σε αυτή την κοροϊδία.

ΦΤΑΝΕΙ  ΩΣ ΕΔΩ.  ΤΕΛΟΣ!!!

Η  Συνδιοίκηση  που είχατε με την εταιρεία έλαβε τέλος.

Έχετε και εσείς μεγάλη ευθύνη για την κατάντια τις εταιρείας .

Αγαπητοί συνάδελφοι εάν πραγματοποιηθεί η Γ.Σ. παρακαλούμε να είσαστε όλοι παρόντες ώστε να αναπτύξουμε πολλά θέματα τα οποία δεν άγγιξαν καν οι εργατοπατέρες του Δ.Σ.

Το ΜΕΤΑ ΛΑΡΚΟ θα είναι παρών σε όλα τα φλέγοντα προβλήματα ώστε να βρούμε λύσεις.

Όσο για αυτό που γράφουν προς το τέλος τις ανακοίνωσης οι κύριοι του Σωματείου, ΕΞΩ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ”,  σας θυμίζουμε ότι εσείς βάλατε τα κόμματα στο Σωματείο όσο το κόμμα σας ήταν στην κυβέρνηση. Τώρα που έγινε αντιπολίτευση το γυρίσατε το σλόγκαν;

Το  ΜΕΤΑ ΛΑΡΚΟ,  (είτε ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κυβέρνηση είτε αντιπολίτευση -τα κόμματα δεν έχουν καμία δουλεία με το Σωματείο), θα έχει το θάρρος να πάει ενάντια στο κόμμα εάν πέσει στην αντίληψη μας ότι πάει να περάσει κάτι κατά των εργαζομένων.

Εμείς ποτέ δεν θα συνδιοικήσουμε  όπως πράξατε εσείς και τους βοηθήσατε να απαξιώσουν την εταιρεία.

Γιατί ποτέ δεν καταγγείλατε την διοίκηση τις εταιρείας που εσκεμμένα άφησε την ΛΑΡΚΟ χωρίς μετάλλευμα έτσι ώστε να την απαξιώσουν και να την κλείσουν;  Μήπως σας είχανε τάξει θέσεις στο νέο αφεντικό;  Πάλι θα σας κορόιδευαν γιατί μόνο τα μεταλλεία θα ήταν σε λειτουργία. Το υπόλοιπο εργοστάσιο θα παρέμενε κλειστό.
Μόνο τα μεταλλεία ήθελαν οι φίλοι των Γερμανοτσολιάδων τις συγκυβέρνησης.

Συνάδελφοι έχουμε πολλά να πούμε τα οποία δεν χωράνε σε μια ανακοίνωση, για αυτό
θα πρέπει να είσαστε όλοι παρόντες όποτε γίνει η Συνέλευση.
  

ΜΕ  ΤΑΞΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ
  

ΜΕΤΑ ΛΑΡΚΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου