Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Προϋποθέσεις Επιδότησης Συμμετοχής στην Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας των Μελών του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας για



Λαμία:  31/3 /2015
ΑΑΔ:    017/ 3/2015

Με γνώμονα την υποστήριξη της επίδειξης και προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών των μελών του, το Επιμελητήριο Φθιώτιδας θα επιδοτήσει και φέτος τα συμμετέχοντα μέλη του στην Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας που θα πραγματοποιηθεί από τις 9 έως τις 17 Μαΐου 2015.  

Σύμφωνα με την με αρ. 2/30-3-2015 απόφαση του Διοικητικού του Συμβουλίου θα επιδοτήσει τις συμμετοχές των μελών του ως εξής: Εσωτερικοί χώροι του Α, Β΄ και Γ΄κτιρίου  καθώς και Εξωτερικοί - υπαίθριοι χώροι της εκθέσεως.
  
  • Περίπτερα ανεξαρτήτως τ.μ. (μεγέθους) που θα χρησιμοποιηθούν από ατομικές επιχειρήσεις   μέλη μας και από επιχειρήσεις– μέλη μας με νομική μορφή Ο.Ε. και  Ε.Ε. θα δοθεί επιδότηση ποσού 150,00 ευρώ, ενώ
  • Περίπτερα ανεξαρτήτως τ.μ. (μεγέθους) που θα χρησιμοποιηθούν από επιχειρήσεις– μέλη μας με νομική μορφή Α.Ε., Ε.Π.Ε., Ι.Κ.Ε. και ΣΥΝ.ΠΕ. θα δοθεί επιδότηση ποσού 200,00 ευρώ.
  

Προϋποθέσεις Επιδότησης Συμμετοχής Μελών του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας
  • Για να επιδοτηθεί μια επιχείρηση μέλος του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας θα πρέπει να μην πραγματοποιεί πωλήσεις προϊόντων ή υπηρεσιών εντός του Εκθεσιακού χώρου (να μην διαθέτει ταμειακή μηχανή) και για όσο διάστημα διαρκέσει η ΠΕΛ. Η επιδότηση θα αφορά αποκλειστικά εκθεσιακή δράση μελών μας για την επίδειξη – προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών και θα δηλώνεται υπευθύνως από τον νόμιμο εκπρόσωπο της επιχείρησης στην σχετική αίτηση για επιδότηση που θα υποβάλλει στην Υπηρεσία μας.
  • Θα επιδοτηθούν συμμετοχές είτε μόνο στους εσωτερικούς, είτε μόνο στους εξωτερικούς εκθεσιακούς χώρους.
  • Θα επιδοτηθούν μόνο τα ταμειακά ενήμερα μέλη μας, δηλαδή αυτά που έχουν εξοφλήσει και την συνδρομή του έτους 2015 κατά την κατάθεση της αίτησης στα γραφεία της Υπηρεσία του Επιμελητηρίου μας .

Τα ενδιαφερόμενα μέλη μας καλούνται να υποβάλλουν σχετικές αιτήσεις στα γραφεία του Επιμελητηρίου μας: ΟΘΩΝΟΣ 3 - ΛΑΜΙΑ 35100 Τηλ.2231022112, 2231021395, Φαξ 2231020517, e-mail: info@fthiotidoscc.gr   συνοδευόμενη και από το έντυπο αίτησης της ΠΕΛ (δείτε επισυναπτόμενο) για την συμμετοχή τους σε αυτή.                                 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου