Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Διαφωνία του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Βασίλη Κυριακάκη!

  
Διαφοροποιείται μέσα απo το κεντρικό δελτίο του ΛΑΜΙΑ FM-1 ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βασίλης Κυριακάκης από όσα κομματικά και πολιτικά στελέχη διαφωνούν με την κυβερνητική γραμμή που ακολουθείται κατά στην διαπραγμάτευση του χρέους στις Βρυξέλλες και ζητούν έκτακτη σύγκληση της κεντρικής επιτροπής.
«Δεν συμμερίζομαι την πρακτική όσων από το ΣΥΡΙΖΑ είτε αυτά είναι πολιτικά πρόσωπα ή κομματικά στελέχη, διαφωνούν δημοσίως με το θέμα της διαπραγμάτευσης της ελληνικής κυβέρνησης στην Ευρωπαϊκή Ένωση προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος της επαναχρηματοδότησης μας προκειμένου να συνεχιστεί η ομαλή πορεία της χώρας προς τις αγορές» δήλωσε στο κεντρικό δελτίο του σταθμού μας ο βουλευτής Φθιώτιδας .
«Ασφαλώς είναι κατανοητό ορισμένοι να διαφωνούν με τις επί μέρους πτυχές της διαπραγμάτευσης , αλλά καλό είναι να λάβουν υπόψη τους και αυτά τα οποία κερδίσαμε έστω και με ορισμένες υποχωρήσεις, και τις όποιες αντιρρήσεις μας μπορούμε να τις διατυπώσουμε και να τη συζητήσουμε στα πολιτικά και τα κομματικά όργανα του ΣΥΡΙΖΑ» πρόσθεσε.

Τέλος ο Φθιώτης βουλευτής παραδέχτηκε ότι  τις τελευταίες ημέρες έγινε και εκείνος δέκτης παραπόνων για τις εξαγγελίες της α. υπουργού Οικονομίας Νάντιας Βαλαβάνη σχετικά με την ρύθμιση χρεών προς το δημόσιο και το πιθανό κούρεμα εως και  50% αυτών των οφειλών αδιακρίτως.
«Είμαι βέβαιος ότι παρερμηνεύτηκαν οι δηλώσεις της κας Βαλαβάνη και θα επαναδιατυπωθούν ευκρινέστερα» δήλωσε στον FM-1 ο κ.Κυριακάκης.


1 σχόλιο:

  1. ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΒΟΛΕΤΥΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΞΕΧΝΑΣ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΒΑΦΤΙΖΕΤΑΙ ΚΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΜΜΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ ΣΥΡΙΖΑ ΤΟΥ Κ. ΚΥΡΙΑΚΑΚΗ" ΣΥΜΦΩΝΙΑ" , ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου