Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

Ανακοίνωση των Αγροτικών Συλλόγων της Φθιώτιδας

  
Εκπρόσωποι των Αγροτικών συλλόγων Μακρακώμης, Στυλίδας-Εχιναίων, Πελασγίας  και του Ενωτικού Αγροτικού Συλλόγου Λοκρίδας, συμμετείχαν το Σάββατο 14 Φλεβάρη στη Λάρισα στη σύσκεψη της πανελλαδικής επιτροπής των μπλόκων με τη συμμετοχή εκπροσώπων μπλόκων απ' όλες σχεδόν τις περιοχές της χώρας.

Οι σύλλογοι μας συντάσσονται απόλυτα με το κάλεσμα που συνέταξε η Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων και καλεί τους συνάδελφους αγρότες κτηνοτρόφους να βρίσκονται σε άμεση αγωνιστική ετοιμότητα απέναντι και στη νέα συγκυβέρνηση και την ΕΕ. Να συντονίσουμε την δράση μας προκειμένου να αποκρούσουμε τις αντιαγροτικές πολιτικές τους, να βάλουμε φρένο στους σχεδιασμούς τους για ακόμη μεγαλύτερη μείωση του εισοδήματος μας και να διεκδικήσουμε λύσεις που θα δώσουν ανάσες στην επιβίωσή μας.

Καλούμε όλη την αγροτιά που πλήττεται από την αντιαγροτική πολιτική της ΕΕ και που θα συνεχίσει να εφαρμόζει και η νέα συγκυβέρνηση, να δηλώσει δυναμικά τον παρόν της στο συλλαλητήριο που η σύσκεψη της πανελλαδικής επιτροπής των μπλόκων αποφάσισε, στο Κιλελέρ την Κυριακή 15 Μαρτίου στις 12 το μεσημέρι στο χώρο του μνημείου της θυσίας των κολίγων.

Στο επισυναπτόμενο περιλαμβάνει το δελτίο τύπου μαζί με της άμεσες διεκδικήσεις μας που αποφασίστηκαν στην σύσκεψη:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου