Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015

ΣΤΥΛΙΔΑ: Μαφιόζικη ενέδρα θανάτου σε αρχιφύλακα των φυλακών Δομοκού

Τον γάζωσαν με Καλάσνικοφ μέσα στο αυτοκίνητό του έξω από το σπίτι του


Κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας σπεύδει στην περιοχή Κουβέλα της Στυλίδας, μετά την εκτέλεση του 47χρονου αρχιφύλακα των φυλακών Δομοκού, έξω από το σπίτι του.

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα του Σαββάτου, με τους δράστες να στήνουν ενέδρα θανάτου στον σωφρονιστικό υπάλληλο και να τον δολοφονούν εν ψυχρώ, πυροβολώντας τον με πυροβόλο όπλο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συγγενείς του αρχιφύλακα άκουσαν τους πυροβολισμούς και βγαίνοντας έξω από το σπίτι τους είδαν ένα μαύρο αυτοκίνητο, μάρκας Volkswagen Passat (παλιό), να φεύγει με μεγάλη ταχύτητα από το σημείο. 
Δευτερόλεπτα μετά συνειδητοποίησαν το τραγικό περιστατικό, αντικρίζοντας τον αρχιφύλακα αιμόφυρτο να κείτεται νεκρός. 
Αστυνομικοί έχουν αποκλείσει την περιοχή και προσπαθούν να εντοπίσουν και να συλλέξουν στοιχεία που μπορεί να οδηγήσουν στην ταυτοποίηση των δραστών.
Ο άτυχος άνδρας ήταν πατέρας δύο παιδιών και εργαζόταν τα τελευταία δύο χρόνια στις φυλακές Δομοκού. Η υπόθεση κρίνεται ιδιαίτερα σοβαρή, γι’ αυτό και σπεύδει στην περιοχή η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου