Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

Την Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου η συνάντηση με εκπροσώπους της Εταιρίας ‘ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ’



ΣΩΜΑΤΕΙΟ
ΓΑΛΑΚΤΟΣ - ΤΡΟΦΙΜΩΝ – ΠΟΤΩΝ
ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

   
ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ........11........
                  2/2/2015                                                                            
                                      

Συνάδελφοι

Σας ενημερώνουμε ότι η συνάντηση με εκπροσώπους της Εταιρίας ‘ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ’ που αναβλήθηκε λόγω θανάτου μέλους του ΔΣ της εταιρίας, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου και ώρα 4.00 μ.μ. στην Τραγάνα.

Χρειάζεται να μην επαναπαυθούμε λέγοντας πως κάτι κερδίσαμε, αλλά να είμαστε σε ετοιμότητα να δράσουμε. Την δική μας αποφασιστικότητα φοβήθηκαν και έκανα έστω λίγο πίσω. Δική μας είναι η επιτυχία. Από τη δική μας δράση, από τους αγώνες και τις διεκδικήσεις μας, εξαρτάται η «σωτηρία» μας, η αξιοπρεπής ζωή, η μόνιμη και σταθερή δουλειά με δικαιώματα.

Να μην περάσουν λογικές αναμονής ή αυταπάτης πως το κεφάλαιο που σε όλες τις φάσεις είτε σε περιόδους ανάκαμψης είτε σε περιόδους κρίσης της οικονομίας, άρπαζε τον πλούτο που με ιδρώτα έβγαζαν οι εργαζόμενοι, θα σταυρώσει τα χέρια και θα παραχωρήσει δικαιώματα και κατακτήσεις. Η αδράνεια, η καθυστέρηση δημιουργούν νέες υποχωρήσεις, νέες απώλειες, παγιώνεται η φτώχεια και η εξαθλίωση.
  
Το εκμεταλλευτικό σύστημα δεν αλλάζει, δε γίνεται πιο ανθρώπινο μέσω των εναλλαγών στις κυβερνήσεις. Από τη δική μας δράση, από τους αγώνες και τις διεκδικήσεις μας, εξαρτάται η «σωτηρία» μας, η αξιοπρεπής ζωή, η μόνιμη και σταθερή δουλειά με δικαιώματα.
   
Η ταξική συσπείρωση και η αποφασιστική πάλη κατά του κεφαλαίου και των κομμάτων που το υπηρετούν είναι ο σημερινός μονόδρομος για τους εργαζόμενους για να αντιμετωπίσουν τη φτώχεια και τη δυστυχία, για να αποσπάσουν αυτά που έχασαν, για να βάλουν μπρος για τις διεκδικήσεις τους που να καλύπτουν σύγχρονες ανάγκες.

  
ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

1 σχόλιο:

  1. Καλά ανυπόγραφο κάλεσμα? Γράφετε "Για το ΔΣ" αλλά δεν αναφέρετε ποιός/ποιοί υπογράφουν για το ΔΣ... Ο οποιοσδπήποτε θα μπορούσε να βγάλει ένα ανάλογο κάλεσμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου