Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Ευχάριστο διάλειμμα για την Ελένη Μακρή-Θεοδώρου


Σ’ένα ευχάριστο διάλειμμα εν μέσω της έντονης και δύσκολης προεκλογικής περιόδου, η κα Ελένη Μακρή-Θεοδώρου είχε την ευκαιρία να βρεθεί ανάμεσα σε ανθρώπους που αποδεικνύουν έμπρακτα την αγάπη τους και τη φροντίδα τους στον πιο πιστό φίλο του ανθρώπου. 

  
Η υποψήφια βουλευτής επισκέφτηκε την 1η Εθνική Έκθεση Μορφολογίας Καθαρόαιμων Σκύλων που διοργάνωσε ο Κυνοφιλικός Όμιλος Λαμίας, αποδεχόμενη την πρόσκληση  του Γενικού Γραμματέα του Ομίλου, κου Νίκου Καλτσά και της Προέδρου του Κυνολογικού Ομίλου Ελλάδας, κας Ιωάννας Γαλανού
       
Η κα Μακρή – Θεοδώρου δήλωσε εντυπωσιασμένη από τα αποτελέσματα της προσπάθειας των μελών του ομίλου και έθεσε τον εαυτό της στην διάθεσή τους για κάθε δυνατή βοήθεια και στήριξη. 

Αναφέρθηκε στο έλλειμμα που υπήρχε στην λειτουργία του κυνοκομείου Λαμίας, πιστεύοντας ότι η νέα δημοτική αρχή θα φροντίσει για την επίλυση των προβλημάτων, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: 

«πρέπει όλοι, φορείς και πολίτες να βοηθήσουμε ώστε οι τετράποδοι φίλοι μας να φιλοξενούνται και να επιβιώνουν με αξιοπρέπεια, και αυτό μπορούμε να το καταφέρουμε μόνο αν η δηλωμένη ευαισθησία περάσει από τα λόγια στην πράξη».






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου