Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

Δήλωση Γιάννη Γεωργαντά για το εκλογικό αποτέλεσμα


Φίλες και φίλοι,

Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να ευχαριστήσω τους χιλιάδες φίλους και συντρόφους ανά την Ελλάδα και στη Φθιώτιδα που στήριξαν το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών στις χθεσινές εκλογές. Ιδιαίτερα στη Φθιώτιδα θα πρέπει να ευχαριστήσω τους φίλους του Κινήματος για το συλλογικό αποτέλεσμα που καταγράψαμε και την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου και με κατέταξαν 2ο σε σταυρούς προτίμησης μεταξύ πολύ αξιόλογων συνυποψήφιων.

Δυστυχώς το στοίχημα της κοινοβουλευτικής μας εκπροσώπησης δεν το κερδίσαμε. Η ακραία πόλωση, ο αποπροσανατολισμός της κοινής γνώμης και η λογική της χαμένης ψήφου που δημιούργησαν δημοσκοπήσεις και Μ.Μ.Ε. αφυδάτωσε εκλογικά τα μικρότερα κόμματα.


Ταυτόχρονα όμως, τις λίγες αυτές μέρες κερδίσαμε πολλά! Δώσαμε διέξοδο να εκφραστεί σε μία σημαντική μερίδα συμπολιτών μας που ήταν πολιτικά άστεγοι, βάλαμε γερές βάσεις για την ανασύσταση του χώρου του Δημοκρατικού Σοσιαλισμού στη χώρα μας και το σημαντικότερο θέσαμε στο δημόσιο διάλογο τα καίρια θέματα που πρέπει να απασχολήσουν την Ελλάδα του αύριο, που είναι η αναγκαία παραγωγική και θεσμική ανασυγκρότηση!

Κλείνοντας, θέλω να καλέσω όλους τους συνοδοιπόρους μας σε αυτό το σύντομο αλλά όμορφο ταξίδι να μην το βάλουν κάτω και από κοινού να συνεχίσουμε την προσπάθεια για μία Ελλάδα Αξιών, Δικαιοσύνης και Δημιουργίας!

Σας ευχαριστώ από καρδιάς!


Ιωάννης Γ. Γεωργαντάς

Πολιτευτής Φθιώτιδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου