Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

Ευχαριστήριο μήνυμα Κώστα Κουτσογιαννακόπουλου

  
Μετά το πέρας της εκλογικής μάχης της 25ης Ιανουαρίου και την τελική έκβαση του αποτελέσματος θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τις φίλες και τους φίλους στο Νομό Φθιώτιδας. Έδωσα και δώσαμε έναν αγώνα με ευπρέπεια, ήθος και με κυρίαρχο πρόταγμα την αλήθεια. Η προσπάθεια μου είχε ως επίκεντρο τον απλό πολίτη της Φθιώτιδας και διεξήχθη με μόνο γνώμονα το τοπικό και κατ’ επέκταση το εθνικό συμφέρον.

Ευχαριστώ θερμά εκείνους που με τίμησαν με την ψήφο και την εμπιστοσύνη τους,  τους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας, τις πολύτιμες φίλες και φίλους μου, τους συνεργάτες μου και όλους εκείνους που ενστερνίστηκαν τα πιστεύω μου.

Επιπροσθέτως θέλω να συγχαρώ για την εκλογή τους όλους εκείνους που επέλεξε ο κόσμος της Φθιώτιδας για να τον εκπροσωπήσουν στο Εθνικό Κοινοβούλιο και τους εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία και καλή δύναμη που είναι βέβαιο ότι θα χρειασθούν σε αυτήν την εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία.


Η προσπάθεια συνεχίζεται, αφιερώνοντας πρωτίστως τις δυνάμεις μου, στην υπηρεσία της Φθιώτιδας και κατ’ επέκταση στην προάσπιση του ευρωπαϊκού προσανατολισμού της χώρας, της οικονομικής σταθερότητας και ομαλότητας, πράγματα για τα οποία τόσες θυσίες έγιναν έως σήμερα. 

Κωνσταντίνος Ι. Κουτσογιαννακόπουλος
πρώην Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας
Νομού Φθιώτιδος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου