Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

Ευχαριστήριο μήνυμα του βουλευτή Φθιώτιδας Δημήτρη Βέττα

  
Οι εκλογές της 25η Ιανουαρίου έχουν ιστορική σημασία για το λαό μας, που για πρώτη φορά ανέδειξε μέσα από δημοκρατικές κοινοβουλευτικές διαδικασίες κυβέρνηση της Αριστεράς, κυβέρνηση με βασικό κορμό το ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

Από σήμερα η χώρα μας θα διεκδικήσει, με ασφάλεια και αποφασιστικότητα στην Ευρώπη , όλα όσα αξίζουν στον ελληνικό λαό: μια ζωή με αξιοπρέπεια και με κοινωνική συνοχή.


Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου όλες και όλους τους συμπολίτες μου, που με εμπιστεύτηκαν και με τίμησαν με την ψήφο τους.

Οι εκλογές όμως τελείωσαν και από σήμερα είμαι βουλευτής όλων των πολιτών της Φθιώτιδας, χωρίς διακρίσεις, χωρίς διαχωρισμούς και προκαταλήψεις.

Θα σταθώ στο πλευρό τους ώστε όλοι μαζί από κοινού να αγωνιστούμε για την λύση των προβλημάτων που ταλανίζουν τον τόπο μας και να οικοδομήσουμε μια κοινωνία με Δημοκρατία, ισότητα, αλληλεγγύη και αξιοπρέπεια.
   
        Δημήτρης Βέττας

Βουλευτής Φθιώτιδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου