Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Στη Δυτική Λοκρίδα η Ελένη Μακρή-Θεοδώρου

Στη Δυτική Λοκρίδα βρέθηκε η υποψήφια Βουλευτής κα Ελένη Μακρή – Θεοδώρου και είχε επαφές με τοπικούς παράγοντες, εκπροσώπους φορέων και απλούς πολίτες. 


Εκεί, η κα Μακρή–Θεοδώρου είχε την ευκαιρία να ακούσει τα προβλήματα των ανθρώπων της ευρύτερης περιοχής, καταθέτοντας την απόλυτη κατανόηση αλλά και την στήριξή της: «Τα προβλήματα είναι υπαρκτά, είναι κοινά και δεν μπορούν να περιμένουν πολύ ακόμη για να βρουν τη λύση τους. Ο πρώτος στόχος της Κυβέρνησης, να σταθεί δηλαδή όρθια η Ελλάδα και να αφήσει πίσω της την αβάσταχτη λιτότητα των μνημονίων, έχει επιτευχθεί χάρη στην τεράστια προσπάθεια των Ελλήνων.  Το επόμενο βήμα είναι η άμεση άρση των αδικιών που έχουν γίνει σε βάρος των πολιτών, χωρίς όμως να διακινδυνεύσουμε την επιστροφή της Χώρας μας σε καταστροφικές καταστάσεις μοιράζοντας παντού χρήματα και υποσχέσεις, όπως κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ».


Όσον αφορά στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η περιοχή με την ψηφιακή τηλεοπτική κάλυψη της DIGEA, η κα Μακρή–Θεοδώρου υπενθύμισε ότι πρώτη κατέθεσε ερώτημα στον αρμόδιο Υπουργό κάνοντάς του γνωστή την κατάσταση που επικρατεί σε πολλές περιοχές της Φθιώτιδας και μεταφέροντάς του την αγανάκτηση των πολιτών που αναγκάστηκαν να καταβάλλουν τη σχετική δαπάνη χωρίς όμως να έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. 

  
Τόνισε ωστόσο, ότι θα συνεχίσει την προσπάθειά της ώστε να λυθεί όσο πιο γρήγορα γίνεται το πρόβλημα που δημιουργήθηκε γιατί όπως είπε: «χωρίς να θέλω να υποβαθμίσω την προσπάθεια που έγινε για την μετάβαση στην ψηφιακή εποχή της τηλεόρασης, οφείλω να επισημάνω και τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί από αυτή. Δουλειά μας είναι λύνουμε τα προβλήματα και αυτό προσπαθώ να κάνω. Η ενημέρωση και η ψυχαγωγία άλλωστε, δεν είναι πολυτέλεια, αλλά αποτελεί απόλυτο δικαίωμα των πολιτών» 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου