Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Κ. Κουτσογιαννακόπουλος: «Εμείς έχουμε συγκεκριμένες απαντήσεις, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ έχει σκόπιμες ασάφειες»

    
«Εμείς έχουμε απαντήσεις και συγκεκριμένες για οτιδήποτε, για όποια απορία, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ, δυστυχώς για τη χώρα δεν έχει καμία συγκεκριμένη απάντηση σε τίποτα. Γενικότητες, ασάφειες, σκόπιμες ασάφειες για να μπορεί να εκτρέφεται αυτό που ενδεχομένως είναι και το σύνθημα του, η ελπίδα», δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό, ο Υποψήφιος Βουλευτής Φθιώτιδας, της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Κουτσογιαννακόπουλος.

Απευθυνόμενος στους πολίτες που προβληματίζονται ακόμη για την επιλογή τους, ανέφερε η τακτική του ΣΥΡΙΖΑ είναι ατελέσφορη, καθώς αν δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο και κάτι το απτό, η ελπίδα δεν μπορεί να σταθεί, ούτε να θεριέψει.  

Αναφερόμενος στην προσωπική δραστηριότητα του ο κ. Κουτσογιαννακόπουλος δήλωσε:
«Οι φίλοι, οι συμπατριώτες, οι συμπολίτες θα κρίνουν και θα αποφασίσουν, αν έδρασα, αν ήμουν μάχιμος, αν ασχολήθηκα για τον τόπο μου» και συμπλήρωσε λέγοντας ότι: «Πάλεψα το θέμα των Θερμοπυλών, το οποίο είναι σε εξέλιξη, είναι ανοικτό, να αναδείξουμε τις Θερμοπύλες σε σημείο αναφοράς. Τη διαχείριση των επιφανειακών μας υδάτων, με την κατασκευή παράλληλων αρδευτικών δικτύων, για να μπορέσουμε να περιορίσουμε το κόστος παραγωγής και να ωφελήσουμε τους αγρότες μας».

Επίσης, ειδική μνεία έκανε τόσο στο θέμα της ΛΑΡΚΟ και τις μάχες που δόθηκαν για την αναδιάρθρωση της, όσο και στην παράδοση της Παράκαμψης Στυλίδας και της επιτάχυνσης του Ε65.

Τέλος, επικαλούμενος το σύνθημα του, ζήτησε από τους πολίτες να αποφασίσουν την 25η Ιανουαρίου, με σύνεση, γνώση και σταθερά βήματα μπροστά. 

Ακούστε το ηχητικό

1 σχόλιο:

  1. ΚΩΣΤΑΚΗ ΕΙΠΕΣ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ.
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΛΑΡΚΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΜΝΗΜΟΝΕΥΕΙΣ ΓΑΙ ΤΟΥΣΨΗΦΟΥΣ, ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 300 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ!
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Η ΛΑΡΚΟ ΜΠΗΚΕ ΜΕΣΑ 150 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ!
    ΤΟΣΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου