Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Η Ελένη Μακρή-Θεοδώρου στις βιομηχανίες της Φθιώτιδας

 
Στο εργοστάσιο ΝΟΜΙΚΟΣ βρέθηκε η υποψήφια Βουλευτής Φθιώτιδας κα Ελένη Μακρή-Θεοδώρου. Με ιδιαίτερη χαρά την υποδέχθηκαν τα στελέχη και οι εργαζόμενοι της επιχείρησης, η οποία αποτελεί μία από τις πλέον υγιείς και δυναμικά αναπτυσσόμενες σε ολόκληρο τον ευρωπαϊκό χώρο. 
  

Η κα Μακρή, όπως αποκάλυψε, είχε εργαστεί στο συγκεκριμένο εργοστάσιο ως εποχιακή υπάλληλος και ένιωσε ιδιαίτερα συγκινημένη από την επίσκεψη αυτή καθώς, εκεί «κόλλησε» τα πρώτα ένσημα του εργασιακού της βίου.

  
  
Ακόμα επισκέφτηκε το εργοστάσιο της ΛΑΡΚΟ, όπου συναντήθηκε με εκπροσώπους εργαζομένων και με στελέχη της εταιρίας, στους οποίους τόνισε ότι ο αγώνας που γίνεται για την διατήρηση αλλά και την ανάπτυξή της είναι συνεχής και δύσκολος. 
Παράλληλα, η κα Μακρή κατέθεσε την στήριξή της στην καθημερινή τους προσπάθεια για την ασφάλεια και την οικονομική επιβίωση του εργοστασίου. 
Αναφέρθηκε στα προβλήματα του παρελθόντος που ήθελαν τη ΛΑΡΚΟ να κλείνει ή να «ξεπουλιέται» σε ξένα συμφέροντα, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «η ΛΑΡΚΟ όχι μόνο δεν έκλεισε, όχι μόνο δεν ξεπουλήθηκε αλλά είναι ακόμα εδώ και συνεχίζει τη λειτουργία της, χάρη στην υπερπροσπάθεια και την υπομονή  των εργαζομένων.»
  

          Τέλος, τόνισε ότι: «το εργοστάσιο αποτελεί επιχείρηση εθνικής σημασίας, μας χρειάζεται όλους δίπλα του με κατάθεση προτάσεων και όχι μικροκομματικές αντιλήψεις και προσεγγίσεις προς άγραν ψήφων, που μόνο κακό κάνουν στη ΛΑΡΚΟ και στην ευρύτερη περιοχή.  Ο αγώνας είναι κοινός για την διασφάλιση των  θέσεων εργασίας αλλά και για την οικονομική επιβίωση και ανάπτυξη της επιχείρησης. Προσωπικά δηλώνω την απόλυτη στήριξή μου.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου