Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

300 σταυροί κράτησαν εκτός Βουλής τον Θανάση Γιαννόπουλο

  
"Εάν είχα πάρει περίπου τριακόσιους επιπλέον σταυρούς τότε η έδρα των ΑΝΕΛ αντί της Εύβοιας θα ήταν στην Φθιώτιδα"  δηλώνει στο κεντρικό δελτίο του FM-1 ο πρώην υφυπουργός Θανάσης Γιαννόπουλος ο οποίος μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας φέρονταν να εκλέγεται βουλευτής Φθιώτιδας με τους ΑΝΕΛ αλλά με τα ποσοστά σε επίπεδο επικράτειας η έδρα τελικά πήγε στον γειτονικό νομό της Εύβοιας.   
   
Ο κος Γιαννόπουλός χαρακτήρισε το εκλογικό αποτέλεσμα αντιπροσωπευτικό της βούλησης του ελληνικού λαού αφ ενός μεν να καταδικάσει την άθλια κυβερνητική πολιτική της απελθούσας συγκυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου αλλά και ως αναζήτηση μιας πραγματικής ελπίδας για το μέλλον το δικό του και της χώρας του έξω από τις μνημονιακές και  υποτελείς πολιτικές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.  

Μπορεί να έμεινε εκτός Βουλής αλλά σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες είναι πολύ πιθανό ο κος Γιαννόπουλος να αναλάβει υπεύθυνη θέση σε Δημόσιο οργανισμό το προσεχές χρονικό διάστημα.

1 σχόλιο:

  1. Ευτυχώς! Πρώην βουλευτής ΝΔ, που ξαφνικά νομίζε ότι θα ξεχνούσαμε από που προέρχεται και για τι ευθύνεται, πρώην υπουργός Υγειάς επί ΝΔ, από τους βασικούς που καρατόμησαν το ΕΣΥ.
    Η Βάσω η Λέβα πολύ πιο χρήσιμη στη νέα δημοκρατική ελληνική βουλή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου