Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Ανάδειξη της Μουσικής Παιδείας επ΄ ευκαιρίας της επετείου των 29 ετών λειτουργίας και προσφοράς του Δημοτικού Ωδείου Αταλάντης


Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση μαθητών και γονέων από την περιοδεία του Δημάρχου των Λοκρών κ. Νικολάου Λιόλιου που πραγματοποίησε σήμερα στο Μαρτίνο την Μαλεσίνα και τις Λιβανάτες με σκοπό την ανάδειξη της Μουσικής Παιδείας στις παραπάνω Δημοτικές Ενότητες. Η ενημέρωση έγινε με την  συνεργασία των συλλόγων Γονέων και Εκπαιδευτών  του Δημοτικού Ωδείου Αταλάντης.
     
Το Δημοτικό Ωδείο Αταλάντης λειτουργεί από το 1986, με αγάπη για τα παιδιά και μεράκι για την μουσική. Φέτος γιορτάζει τα 29 χρόνια προσφοράς του και προτρέπει όσους επιθυμούν, να γνωρίσουν τον κόσμο της μουσικής μέσα από την παρακολούθηση είτε ομαδικών είτε ατομικών μαθημάτων.
     
Το Δημοτικό Ωδείο Αταλάντης με οργανωμένους και άρτια εξοπλισμένους χώρους με υπεύθυνη και σωστή μουσική εκπαίδευση από διπλωματούχους καθηγητές διαθέτει μεγάλη ποικιλία από μουσικά όργανα όπου ο καθένας μπορεί να επιλέξει αυτό που του ταιριάζει περισσότερο.       
    
Ακόμη, το Δημοτικό Ωδείο Αταλάντης παρέχει τη δυνατότητα απόκτησης κρατικών πτυχίων και διπλωμάτων, προσφέροντας  οικονομικά πακέτα σπουδών.

     
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 22330 22015.
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου