Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

ΜΗ ΜΑΣΑΤΕ, ΣΤΙΣ 26 ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

[ Του Γιάννη Φραγκούλη ]
  
Κε αρχισυντάκτη

Το εμπόριο φόβου και ελπίδας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και μακριά από τα προβλήματα που θα έχουμε όλοι στις 26 του μήνα «χαμένοι» ή «κερδισμένοι».

Ο νέος διπολισμός αντικατέστησε τον παλιό δικομματισμό χρησιμοποιεί όλα τα μέσα θεμιτά και αθέμιτα για να κρατάει εργαζόμενους και αυτοαπασχολούμενους αποχαυνωμένους. Ξαφνικά «τράπεζες απειλούνται με κατάρρευση», παρεμβάσεις Ευρωπαίων, «τα ταμεία καταρρέουν»,  πράγματα συνηθισμένα για χρόνια ολόκληρα, λίγο πριν  τις εκλογές και την επομένη τα ξεχνούν.

Το ίδιο έργο και στον δήμο μας. Το σύστημα ΝΔ- ΠΑΣΟΚ και όλοι αυτοί οι καλοπληρωμένοι αιρετοί (όταν δεν πληρώνονται δεν ασχολούνται ούτε με το πεζοδρόμιο του σπιτιού τους).
Προσπαθούν να στηρίξουν ανταποδοτικά όσους τους βοήθησαν. Η ημερομηνία για την συζήτηση  αλλαγής ονόματος σε δήμο Καμένων Βούρλων και η ευχαριστήρια ανακοίνωση του δημάρχου για το Κέντρο Υγείας που ακολούθησε είναι σε αυτή την κατεύθυνση. Για εκδούλευση στον υφυπουργό οικονομικών κ. Σταϊκούρα. Άλλωστε το πολιτικό του πρόγραμμα του Σταϊκούρα και ο φάκελος για την αλλαγή ονόματος  περιέχουν αναπτυξιακά τις ίδιες θέσεις.

Στην ίδια κατεύθυνση είναι και τα δημοσιεύματα ιστολογίου για πληρωμή αποζημιώσεων για τις απαλλοτριώσεις από την ΠΑΘΕ στην Ανατολική Λοκριδα, που ζητούσαν ψήφο τιμωρίας του Σταϊκούρα και υπερψήφιση του Κοτρωνιά, αν και οι δυο είναι υποψήφιοι με την  ΝΔ.

Προσπαθούν να ξεχάσουμε μέχρι τις 25/1, πόσο μας φορολόγησαν, πόσο διάλισαν την δημόσια υγεία για να την κάνουν εμπόρευμα, πόσα έκοψαν από μισθούς και συντάξεις και από εργατικά δικαιώματα. 

Από την άλλη ο ΣΥΡΙΖΑ θα τα «λύσει» άκοπα μέσα στην Ευρωένωση, επειδή είναι καλός διαπραγματευτής. 

Πόσο θα μας δουλέψουν ακόμα!!!

ΜΗ ΜΑΣΑΤΕ, ΣΤΙΣ 26 ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Γ. Φραγκούλης
Αυτοκινητιστής
Καμένα Βούρλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου