Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

Την έλλειψη τηλεοπτικής κάλυψης σήματος digea κατέθεσε η Ε.Μακρή-Θεοδώρου

 

      Για τα προβλήματα στην τηλεοπτική κάλυψη του σήματος digea σε περιοχές του Νομού Φθιώτιδας ενημέρωσε τον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων η Βουλευτής Ε.Μακρή-Θεοδώρου.

      Σε σχετική ερώτηση που κατέθεσε σήμερα (αρ.πρωτ.:5177/03.12.2014) η κα Μακρή ανέφερε πως μετά την αντικατάσταση του αναλογικού τηλεοπτικού σήματος από το αντίστοιχο ψηφιακό, σε πολλές περιοχές του νομού Φθιώτιδας έχει σταματήσει εντελώς η τηλεοπτική λήψη, παρά την τοποθέτηση του απαραίτητου τεχνολογικού εξοπλισμού.

     Σημειώνοντας την αγανάκτηση των κατοίκων της περιοχής που αναγκάστηκαν να καταβάλλουν τη σχετική δαπάνη προκειμένου να εξυπηρετηθεί η προγραμματισμένη μετάβαση στην επίγεια ψηφιακή εποχή και την ανάγκη τους για ενημέρωση και ψυχαγωγία,  η Βουλευτής ζήτησε να ενημερωθεί για τις ενέργειες και το χρονικό ορίζοντα δράσης του Υπουργείου με στόχο την αποκατάσταση του προβλήματος και την πλήρη κάλυψη του νομού από ψηφιακό τηλεοπτικό σήμα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου