Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

Η απάντηση του Δημάρχου Λοκρών στις καταγγελίες της Μείζονος Μειοψηφίας του Δ.Σ.



                                                                                                        Αταλάντη 3-12-2014

       Για μία ακόμη φορά η «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΛΟΚΡΙΔΑΣ» προσπαθεί να εντυπωσιάσει επικοινωνιακά και να δημιουργήσει λανθασμένες εντυπώσεις και ψευδείς εικόνες σύμφωνα με ανακοίνωση της.

     Συγκεκριμένα στο τελευταίο συμβούλιο του Δ.Σ της Παρασκευής 28-11-2014 ο επικεφαλής του παραπάνω συνδυασμού έθεσε θέμα συζήτησης προ ημερησίας διάταξης έγγραφο του ΥΠΠΕΚΑ για το θέμα της διαχείρισης των σκουπιδιών και της αποκατάστασης των ΧΑΔΑ.

      Ο Δήμαρχος δεν έχει λόγο να αρνηθεί την συζήτηση για το θέμα των  απορριμμάτων, απεναντίας ενημερώνει ανελλιπώς το Δημοτικό Συμβούλιο και τους πολίτες  για τα μεγάλα ζητήματα που τους απασχολούν

       Για το έγγραφο του ΥΠΠΕΚΑ είναι γνωστό ότι οι αποφάσεις για να ισχύουν θα πρέπει να δημοσιευτούν στο Φύλλο Εφημερίδας της Κυβέρνησης κάτι το οποίο δεν έχει ακόμη συμβεί.   

       Η συνεχής και δυναμική πορεία του Δήμου των Λοκρών όλα αυτά τα χρόνια ξεκίνησε με την ανατροπή του Περιφερειακού σχεδιασμού που προέβλεπε ΧΥΤΑ στην Αταλάντη.


      Μήπως οι τιμητές αυτών των προτάσεων θέλουν την επιστροφή στο παρελθόν?
  
     Να ξαναθυμίσουμε σε όλους τους δηλητηριώδες καπνούς από τις συνεχείς φωτιές στους ΧΑΔΑ Αταλάντης, Λιβανατών, Αρκίτσας κ.α

       Τέσσερα  χρόνια τώρα δεν έχει προκληθεί ούτε μια φωτιά

     Οι Δήμοι του σημερινού Δήμου Λοκρών ήταν στο σημείο μηδέν τα προηγούμενα χρόνια.
   
    Είναι πλέον γεγονός η ένταξη του Δήμου στο πρόγραμμα διαχείρισης στερεών αποβλήτων(ΕΠΠΕΡΑΑ) ποσού 2.944.000 (σε μεγάλο ποσοστό έχει υλοποιηθεί) με την Δημιουργία 2 Σταθμών  Μεταφόρτωσης αποκατάσταση 5 ΧΑΔΑ,μεταξύ αυτών της Λιβανάτας, Αρκίτσα και την ανάθεση σε εργολάβο την αποκατάσταση της χωματερής ΣΤΕΝΗ στην Αταλάντη. Το έργο Προμήθεια Σταθμών Μεταφόρτωσης συνολικού προϋπολογισμού 1.266.900 ευρώ είναι σε φάση δημοπράτησης.  Το πρόγραμμα ακόμη προβλέπει την αγορά μηχανημάτων ,κάδων κομποστοποίησης και  σε συνδυασμό με την χωροθέτηση χώρων υποδοχής βαρέων αντικειμένων συμβάλουν  στην προστασία του περιβάλλοντος και της υγείας των Δημοτών.

      Ξεκινά το πρόγραμμα ενημέρωσης , προβολής και ευαισθητοποίησης (σε σχολεία ,συλλόγους, χώρους εργασίας κ.α) για την ανακύκλωση και την ορθή διαχείριση των αστικών υπολειμμάτων .
  

Η προσπάθεια διαστρέβλωσης της εικόνας του Δήμου των Λοκρών με στόχο τον αποπροσανατολισμό και την δημιουργία λαθεμένων εντυπώσεων για μια ακόμη φορά πέφτει στο κενό

4 σχόλια:

  1. ΟΧΙ ΚΥΡΙΕ ΛΙΟΛΙΟ! ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΗΔΕΝ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΙ.

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΡΟΔΕΨΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΟΠΩΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΡΥΒΑΤΕ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΗΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΛΕΓΑΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΛΥΣΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ.

    ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΙ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ. ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ.

    ΚΑΙ ΗΡΘΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΚΙ ΑΥΤΗ.

    ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΙ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΕΣΕΙΣ ΠΑΡΑΛΑΒΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ, ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΡΕΚΟΡ.

    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΜΗΔΕΝ.

    ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ. (ΞΕΡΕΙΣ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΠΟΥ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΜΠΟΣΟ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΔΥΝΑΤΟ ΠΟΛΙΤΗ, ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΕΣ... ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΩΣ ΑΝΤΡΑΣ ΟΥΤΕ ΜΙΑ!!! ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ...)

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗ ΠΑΠΑΝΤΖΗ. ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. OXI κ.ΛΙΟΛΙΕ Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΨΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΟΗΘΟΥΝ.ΔΕΝ ΘΕΛΑΤΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑΤΙ Η ΓΥΜΝΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΗ.ΟΙ ΧΑΔΑ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ-ΜΑΛΕΣΙΝΑΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ,ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ.ΟΜΩΣ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ,ΚΟΜΠΟΣΤΟΠΟΙΗΣΗ,ΣΤΑΘΜΟ ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΣΗΣ,ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ,ΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΘΗΒΑ?Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ?ΟΙ ΧΑΔΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟΙ ΑΠΟ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟΥΣ ΔΙΠΛΑΝΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ,ΑΛΛΑ Η ΑΔΡΑΝΙΑ ΣΑΣ,Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΣΑΣ,Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΓΝΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΑΣ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ.ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΚΑΙ Η ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΑ,ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ Ο ΠΑΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Tα ψεματα,τα κουφια λογια ,τα ταξιματα,οι ψευτοεκβιασμοι και οι απευθειας αναθεσεις σε ημετερους δεν λυνουν τα σοβαρα προβληματα που συσωρευτηκαν στον δημο Λοκρων.Τα προστιμα απ'την ΕΕ θα επιμεριστουν στους δημους που εχουν ΧΑΔΑ.Ετσι ο δημος θα βρεθει σε "μνημονιο"χωρις πολλες κουβεντες.Φαινεται οτι η πολιτες της Αταλαντης δεν εβλεπαν τα σκουπιδια στην Στενη οταν ψηφιζαν.Τωρα πλεον η καταστροφικη πολιτικη Λιολιου οδηγησε τον δημο στην ανυποληψια, στην οικονομικη αφανεια και στον μαρασμο.Θα περασουν χρονια για να μπορεσει να συνελθει ο δημος μετα την λαιλαπα Λιολιου.Η αποπομπη του απ'την προεδρεια της ΠΑΣΕΓΕΣ πριν απο 14 χρονια ξεχαστηκε πολυ γρηγορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΧΟΥΝ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ 2 ΣΤΑΘΜΟΙ ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΣΗΣ,ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ?ΕΧΕΙ 500 ΚΑΔΟΥΣ ΚΟΜΠΟΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ,ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΡΥΨΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ?ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ? ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΧΩΡΟΘΕΤΗΣΗ ΧΩΡΩΝ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΒΑΡΕΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ? ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ? ΠΩΣ ΕΠΙΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΟΡΘΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΑΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ? ΠΕΝΤΕ ΑΡΑΔΕΣ ΕΓΡΑΨΕ 10 ΨΕΜΑΤΑ., ΜΟΝΟ ΨΕΜΑΤΑ, ΠΑΝΤΑ ΨΕΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου