Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

Διασυλλογικό Ιστιοπλοϊκό Αγώνα για σκάφη OPTIMIST και LASER 4.7 διοργανώνει ο Ν.Ο Αταλάντης

Το Σαββατοκύριακο 8 και 9 Νοεμβρίου ο ΝΟ Αταλάντης διοργανώνει με την αιγίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, διασυλλογικό Ιστιοπλοϊκό Αγώνα για σκάφη OPTIMIST και LASER 4.7.

Ο αγώνας έχει την ονομασία <<Περίπλους Αι Νικόλα>>, καθώς μία από τις 6 προγραμματισμένες ιστιοδρομίες περιλαμβάνει το καβατζάρισμα το ομώνυμου νησιού στον Ευβοϊκό κόλπο. 

Θα λάβουν μέρος 8 σύλλογοι με 60 σκάφη και αναμένονται συναρπαστικές μάχες στο θαλάσσιο στίβο. Οι απονομές των επάθλων στους νικητές, θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή στις 15.00.


Ο ΝΟ Αταλάντης συμμετέχει με 8 αθλητές τους Ηλία και Παναγιώτη Τσαπάρατους Μαρία-Χριστίνα και Κυριάκο Ντόγανο, τον Ηρακλή Χρυσικό,την Αλεξάνδρα Τζιβελέκη, τον Κωστή Μυρογιάννη και τον Πάρι Δράκο στα Optimist και 3 αθλήτριες τη Φωτεινή και Βασιλική Κοκοτίνη και τη Μαρία-Αλεξάνδρα Παπουτσή στα Laser 4.7.


   ΝΟ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου