Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

Αποχώρηση Α.Αλεξίου από τη ΔΗΜΑΡ και ένταξη του στον ΣΥΡΙΖΑ

 
Την αποχώρηση του από τη ΔΗΜΑΡ και την ένταξη του στον ΣΥΡΙΖΑ, ανακοίνωσε με επιστολή του προς τον Φώτη Κουβέλη και το Περιφερειακό Γραφείο Στερεάς της ΔΗΜΑΡ, ο μέχρι σήμερα Γραμματέας  της Κ.Ο.ΔΗΜΑΡ Δήμου ΛΟΚΡΩΝ - Μέλος Περιφερειακού Γραφείου ΣΤΕΡΕΑΣ της ΔΗΜΑΡ και πρώην υποψήφιος βουλευτής Φθιώτιδας της ΔΗΜΑΡ, Αργύρης Αλεξίου.
     
Ακολουθεί αυτούσια η επιστολή του κ. Αλεξίου:

ΑΡΓΥΡΗΣ  ΑΛΕΞΙΟΥ

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΕΜΠ
Γραμματέας  Κ.Ο.ΔΗΜΑΡ Δήμου ΛΟΚΡΩΝ
Μέλος Περιφερ. Γραφείου ΣΤΕΡΕΑΣ της ΔΗΜΑΡ
Τηλ.6936950699 , σταθερο και fax: 22330 80655
   
 

Προς : ΔΗΜΑΡ Στερεάς και ΜΜΕ περιφ. Στερεάς  

Θέμα: Επιστολή  αποχώρησης μου από την ΔΗΜ.ΑΡ. 
  
Σύντροφοι της ΔΗΜ.ΑΡ. , πρόεδρε σ. Φ.Κουβέλη. 
Μετά από αγώνες και την κοινή μας πορεία ,εδώ και 3,5 χρόνια , σας ανακοινώνω την αποχώρησή μου από το κόμμα που μαζί παλέψαμε και προσπαθήσαμε , την ΔΗΜ.ΑΡ. και παράλληλα να σας ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη και την συντροφικότητα που μου δείξατε,όλοι οι σύντροφοι. Επίσης να ευχαριστήσω τους ψηφοφόρους της ΔΗΜΑΡ , όλους αυτούς που με ψηφίσαν σαν υποψήφιο βουλευτή ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ της ΔΗΜΑΡ - και με ανέδειξαν πρώτο σε ψήφους στον νομό και να τους πω ,ότι θα ξανασυναντηθούμε μαζί στους δρόμους με αγώνες και διεκδικήσεις για καλλίτερο αύριο.  
Στην τελευταία Περιφερειακή Συνδιάσκεψη της Δημαρ στην Αταλάντη, τον Σεπτέμβρη του 14 , όπου παραβρέθηκε και ο πρόεδρος σ. Φ.Κουβέλης, έβαλα το θέμα της ανατροπής της συγκυβέρνησης ,των μνημονίων και των αντιλαϊκών πολιτικών- και πρότεινα την πραγματική συνεργασία μας με τον ΣΥΡΙΖΑ, σχηματίζοντας προεκλογικά συμμαχία ,μ΄αυτά που μας ενώνουν, με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και άλλα κόμματα της Αριστεράς και της Οικολογίας, προκειμένου να κερδίσουμε τις εκλογές και να σχηματίσουμε Αριστερή, προοδευτική κυβέρνηση και να αλλάξουμε, πρός τα αριστερά, την πορεία της χώρας.Το πρόσφατο Συνέδριο βέβαια. αποφάσισε την συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ, ουσιαστικά, αλλά δεν κατάλαβα ,πως αυτή θα γίνει ,αποφασίζοντας παράλληλα αυτόνομη κάθοδο της Δημαρ στις επερχόμενες εκλογές Πέρασε ήδη 1 μήνας ,μετά το 3ο Συνέδριο της ΔΗΜΑΡ και προς αυτή την κατεύθυνση, δεν βλέπω μεγάλη πρόοδο, αλλά βλέπω την Κ.Ε. και την Ε.Ε. του κόμματος, να προχωρά έχοντας σαν στόχο την αυτόνομη κάθοδο του κόμματος καί όχι να αναζητά το εύκολο , που για μένα είναι ,προγραμματική σύγκλιση των δύο, τριών κομμάτων ,πολύ πριν τις εκλογές, δίνοντας μεγάλη προοπτική να σχηματιστεί αυτοδύναμη κυβέρνηση της Αριστεράς,ιστορικά,για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Επειδή πιστεύω ότι αυτά που μας ενώνουν με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ περισσότερα – και ελάχιστα ,πλέον, έως μηδενικά ,αυτά που μας χωρίζουν ,εγώ θα προχωρήσω , με στόχο την συνεργασία της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ και άλλων προοδευτικών δυνάμεων,προκειμένου να ανατρέψουμε την κυβέρνηση Σαμαρά,την κυβέρνηση της συνέχισης των μνημονίων,την κυβέρνηση του “ΝΑΙ σε ΟΛΑ” στην Τρόικα της ΕΕ και του ΔΝΤ.

Ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του σ. Α. Τσίπρα ,προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ , για συμπόρευση της Αριστεράς , προκειμένου όλοι μαζί οι Αριστεροί , να ανατρέψουμε αυτές τις δεξιές,αντιλαικές και μνημονιακές πολιτικές των ΝΔ και ΠΑΣΟΚ , όπως πρίν 6 μήνες .στο β΄γύρο των περιφερειακών εκλογών, υποστήριξα ανοιχτά και με όλες μου τις δυνάμεις ,τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ , σ. Βαγγ. Αποστόλου , έτσι και τώρα κρίνω ,ότι είναι σωστο και επιβεβλημένο να ενισχύσω τον ΣΥΡΙΖΑ ,για να ανατραπεί μιας και δια παντός, αυτή η αντιλαική , δεξιά , συγκυβέρνηση. 
 
Αποφάσισα την ενταξή μου στον ΣΥΡΙΖΑ Δήμου ΛΟΚΡΩΝ , προκειμένου με τους συντρόφους και συναγωνιστές της περιοχής , να δώσουμε έναν νέο αγώνα μαζί, ΕΝΩΜΕΝΟΙ, για το καλλίτερο μέλλον των παιδιών μας αλλά και όλων των Ελλήνων.Με τους συντρόφους και συναγωνιστές της περιοχης , που είπαμε ΟΧΙ ΔΙΟΔΙΑ,ΟΧΙ στις ιδιωτικοποιήσεις της ΛΑΡΚΟ ,του νερου κλπ ,που είπαμε ΟΧΙ στον “Καποδίστρια” και τον “ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ”, που είπαμε ΟΧΙ στα ΧΑΡΑΤΣΙΑ – ΟΧΙ στα ΜΝΗΜΟΝΙΑ, μ΄αυτούς θα συμπορευθώ και θα αγωνιστώ και θα πετύχουμε την ΑΝΑΤΡΟΠΗ.  
Σας καλώ όλους μαζί να δώσουμε αυτούς τους αγώνες .μέσα από μια ΕΝΙΑΙΑ  ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ  με τον  ΣΥΡΙΖΑ , για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ των ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ και των ΑΝΤΙΛΑΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ  της συγκυβέρνησης. 
      ΑΤΑΛΑΝΤΗ    7/11/2014

                 

ΑΡΓΥΡΗΣ ΑΛ.ΑΛΕΞΙΟΥ



11 σχόλια:

  1. ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΦΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗΝ ΑΤΑΛΑΝΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αναμενόμενο ήταν... Η πολιτική που αναπαράγει η ΔΗΜΑΡ τα δύο τελευταία χρόνια έχει ξεφύγει από την αριστερή ιδεολογία. Πολιτική μέσα από τραγικά λάθη και πέραν ιδεολογίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μεταγραφη μπομπα ....μετα του νινη στον βαζελο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝΑΠΌΦΕΥΚΤΟ, ΑΦΟΥ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΈΧΕΙ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΣΕ ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΝΑΔΕΙΧΤΕΙ ΩΣ Ο ΙΣΧΥΡΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΠΟΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΑΣΜΑΤΟΣ. ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΘΑ ΕΞΑΡΤΗΘΟΥΝ ΚΑΙ Η ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΙΣΧΥΡΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΑΛΕΞΙΟΥ? ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΣ? ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΤΟΠΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΚΑΤΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΡΩΗΝ ΠΑΣΟΚΟΙ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΝΥΠΑΡΤΟΥΣ ΠΡΙΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΝΑ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΛΑΜΠ ΑΛΛΗΛΟΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και η κολοτούμπα συνεχίζεται ... εύγε κε Αλεξίου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΣΥ ΜΙΑ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΡΕΙ, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ , ΤΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ,Ο ΑΛΕΞΙΟΥ.ΛΕΕΙ ΟΧΙ ΣΕ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ . ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΩΣ ΕΔΩ. ΕΥΓΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΕ ΑΛΕΞΙΟΥ , ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ.Η ΠΑΣΟΚΟΔΕΞΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΤΑΞΙΚΟ ΜΑΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟ.

      Διαγραφή
  7. ΜΠΡΑΒΟ ΑΡΓΥΡΗ,ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΕΝΩΜΕΝΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ Η ΣΤΑΣΗ ΣΟΥ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ Σ΄ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ Η ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ,ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΕΝΑΝ ΓΝΗΣΙΟ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ ,ΠΡΩΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟ.ΚΑΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΥΝΤΡΟΦΕ ,ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ,ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΙ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μόλις ναυάγησε το καράβι ,τα ποντίκια το εγκατέλειψαν ,ψάχνουν για καινούργια ''μαρμίτα''.Και σεις ανοίξατε διάπλατα τις πόρτες και μπάτε σκύλοι ,ασβοί,κουνάβια ,και λοιπά ζουλάπια .Με τέτοιους και τέτοια θα αλλάξει η κοινωνία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με τετοιους !Μ΄αυτους που εσυ δεν μπορεις καν να τους ακουμπησεις ανωνυμε λασπολογε ,γιατι την λασπη για αγωνιστες και πολιτες που αντιστεκονται που πετας χωρις να εχεις τα α ..δια να γραφεις επωνυμα δεν εχουν νοημα!Εσυ που εισαι ? δεν μας λες?ουτε αυτο δεν εχεις τα ,ξερεις εσυ , να γραψεις,θες να κανεις και κριτικη.

      Διαγραφή
  9. Το κάλεσμα του Αλεξίου πριν δύο μήνες για ενωμένη αριστερά φαίνεται έπιασε τόπο δήμαρ και ΣυΡιζΑ πλέον κατεβαίνουν μαζί . Είναι ότι το καλύτερο μπορούσε να συμβεί για την αριστερά σίγουρα θα πάνε πολύ καλύτερα ενωμένοι . Το ένα τοις 100 της δημάρ θα γίνει μέσα στο ΣυΡιζΑ 5.0% μία νέα συμμαχία θα νικήσει αυτό που τόσα χρόνια πολεμούσε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου