Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

«Εσείς θα μας πουλήσετε πατριδοφροσύνη και πατριωτισμό;»

«Φόρτωσε» ο Κ. Κουτσογιαννακόπουλος με ΣΥΡΙΖΑ και Κουρουπλή χθες στη Βουλή


Στη συζήτηση του Σ/Ν του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων για την Έρευνα, τεχνολογική ανάπτυξη και καινοτομία και άλλες διατάξεις, τοποθετήθηκε ο Βουλευτής Ν. Φθιώτιδας, της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κων/νος Κουτσογιαννακόπουλος.

Ο Βουλευτής Φθιώτιδας, όντας γνώστης των θιγόμενων θεμάτων εξαιτίας και της συμμετοχής του, ως Μέλος στην αρμόδια επιτροπή Έρευνας και Τεχνολογίας, κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για ένδεια συγκεκριμένων θέσεων και αγνωστικισμό, καθώς παρότι τα μέλη του έχουν πρόσβαση στο σύνολο των δεδομένων από τις διαβουλεύσεις και τις κατά καιρούς κατατεθείσες προτάσεις των εκπαιδευτικών και ερευνητικών φορέων, αγνοούν πεισματικά και πρόδηλα τα πορίσματα και τις εισήγησεις τους.

Επιπροσθέτως και σε αυστηρό τόνο, εγκάλεσε το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στην τάξη, αφού τα στελέχη του καταλόγισαν στην κυβέρνηση έλλειψη πατριωτισμού. Συγκεκριμένα ο κ. Κουτσογιαννακόπουλος ανέφερε σε έντονο ύφος: «Τι σας έλειπε λοιπόν ; Σας έλειπαν οι οδικοί χάρτες ; Σας έλειπαν τα πρακτικά διαβουλεύσεως με τις Περιφέρειες, την Αυτοδιοίκηση, τα ερευνητικά κέντρα, τους φορείς, τα Πανεπιστήμια και τους πάντες ; Σας έλειπε η πρόταση του στρατηγικού σχεδίου ; Τα πάντα υπάρχουν. Εσείς όμως τα έχετε αγνοήσει. Και ήρθατε εδώ να μας πουλήσετε και πατριδοφροσύνη και πατριωτισμό».

Και αξιώνοντας συγκεκριμένες θέσεις και προτάσεις απηύθυνε την εξής προειδοποίηση: «Εάν θέλετε να έχετε εχέγγυα, τότε προσαρμοστείτε στα δεδομένα και αντιμετωπίστε τα. αλλά αντιμετωπίστε τα όπως πρέπει, με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και πατριωτισμό. Φέρτε συγκεκριμένες θέσεις και προτάσεις. Δεν μπορεί από τη μία να έρχεστε εδώ να κατακεραυνώνετε για τις δήθεν πολλές τροπολογίες και από την άλλη να σηκλώνεστε επάνω και να υπερασπίζεστε τροπολογίες»


Καταλήγοντας, στην τοποθέτηση του ο κ. Κουτσογιαννακόπουλος προτάσσοντας το αίσθημα ευθύνης της χώρας που κουβαλάει η κυβέρνηση, καυτήριασε το ενδεχόμενο διακυβέρνησης υπό τον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας: «Αν με αυτά πορεύεστε, φανταστείτε τι θα γίνει - αν ποτέ, που δεν - εσείς έρθετε να κυβερνήσετε», διατυπώνοντας έτσι με ξεκάθαρο τρόπο τις έντονες επιφυλάξεις του. 
  
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου