Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Την εκπαίδευση στελεχών υπηρεσιών του Ν.Φθιώτιδας στο Εθνικό Σύστημα Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων ζητά η Ε.Μακρή


Την άμεση διοργάνωση σεμιναρίου εκπαίδευσης στο Εθνικό Σύστημα Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων για τα στελέχη των υπηρεσιών του Νομού Φθιώτιδας ζήτησε από τον Υπουργό Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας η κα Ε.Μακρή-Θεοδώρου.
         
Αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι το ολοκληρωμένο αυτό πληροφοριακό σύστημα λειτουργεί διαδικτυακά από 1-7-2013, ενημέρωσε τον αρμόδιο υπουργό ότι μέχρι στιγμής δεν έχει διοργανωθεί, ούτε προγραμματιστεί κανένα σχετικό σεμινάριο εκπαίδευσης στο Νομό Φθιώτιδας.
       
Η βουλευτής επιμένοντας στην αναγκαιότητα της γνώσης χειρισμού του ΕΣΗΔΗΣ, τόνισε ότι μέσω αυτού επιτρέπεται η ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων και η έγκρισή τους, ο προγραμματισμός, η διαδικασία προκήρυξης, υποβολής προσφορών και ενστάσεων, αξιολόγησης, ανάθεσης, σύναψης και εκτέλεσης όλων των Δημοσίων Συμβάσεων.
    
Μεταφέροντας, τέλος, την ανησυχία των υπό εκπαίδευση υπαλλήλων των υπηρεσιών ολόκληρου του νομού, η κα Μακρή(ερωτ.αρ.πρωτ.:4301/5-11-2014) ζήτησε να ενημερωθεί για τον χρόνο τέλεσης του σεμιναρίου εκπαίδευσης στη Φθιώτιδα, καθώς και για τις προθέσεις του υπουργείου, προκειμένου η διοργάνωσή του να πραγματοποιηθεί στην έδρα του νομού και να δοθεί η δυνατότητα σε όσο το δυνατόν περισσότερους υπαλλήλους να εκπαιδευτούν στο εν λόγω πρόγραμμα.


      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου