Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

Ο Δημ. Μπριάνης στην Ειδική Μόνιμη Επιτροπή της Βουλής για τις Φυλακές Δομοκού

  
Ο Βουλευτής Φθιώτιδας, Δημήτριος Κ. Μπριάνης, μετέχοντας την 11-11-14, στην Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Σωφρονιστικού Συστήματος και λοιπών Δομών Εγκλεισμού Κρατουμένων του Κοινοβουλίου και κατά την σχετική συζήτηση του προγραμματισμού των εργασιών αυτής, έθεσε μεταξύ άλλων το θέμα της μη υδροδότησης του Σωφρονιστικού Καταστήματος Δομοκού, καθώς επίσης το χρόνιο πρόβλημα- από την ίδρυση ακόμη του καταστήματος- της μη στελέχωσης με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, το οποίο δημιουργεί δυσλειτουργία στο κατάστημα και πρόσθετη επιβάρυνση στο Κέντρο Υγείας Δομοκού και στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας.
 
Επίσης, πρότεινε την επίσκεψη της Επιτροπής στις Φυλακές Δομοκού, προκειμένου η Επιτροπή να λάβει γνώση των συνθηκών του Καταστήματος εν όψει της μετατροπής της σε Κατάστημα κράτησης «Τύπου Γ» υψίστης ασφαλείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου