Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

ΑΣ ΛΟΚΡΟΣ: ΠΑΛΙΚΑΡΙΣΙΑ ΝΙΚΗ ΣΤΗ ΜΑΛΕΣΙΝΑ !!!

Για την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄ ΕΣΚΑΣΕ η ομάδα μας αγωνίσθηκε στη Μαλεσίνα απέναντι στην τοπική ομάδα ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣ.
 
Τελικό αποτέλεσμα 60-74 για την ομάδα μας που συνοδεύτηκε με πολύ καλή εμφάνιση. 
 
   
Οι φίλαθλοι που παρακολούθησαν το παιχνίδι είχαν την τύχη να δουν κατά διαστήματα πολύ καλό μπάσκετ από δύο ομάδες που πάντα τα μεταξύ τους παιχνίδια χαρακτηρίζονται από πάθος και δύναμη μέσα σε αθλητικά πλαίσια.  
 
Η ομάδα μας μπήκε στο παιχνίδι με αποφασιστικότητα χρησιμοποιώντας όλα της τα όπλα…..  Οι ψηλοί σε πολύ καλή μέρα αλλά και οι περιφερειακοί παίκτες με υπομονή και οργάνωση στο παιχνίδι τους. 
 
Οι δύο ομάδες πάντα κοντά στο σκορ αλλά ο ΛΟΚΡΟΣ  πάντα μπροστά σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.  Πρώτο δεκάλεπτο 20-22 και ημίχρονο 33-38. Πολύ καλή η άμυνά μας ιδιαίτερα στο δεύτερο δεκάλεπτο, πολλά κερδισμένα ριμπάουντ αλλά και με υπομονή και σωστές επιλογές για τους παίκτες μας  στην επίθεση.  Στο τρίτο δεκάλεπτο η Αναγέννηση Μαλεσίνας αντέδρασε και κατάφερε να το ισορροπήσει βελτιώνοντας την  άμυνα της.  Στο τέταρτο όμως δεκάλεπτο οι περισσότερες επιλογές παικτών που είχε ο κόουτς Καρατράντος,  σε συνδυασμό με το κλείσιμο της άμυνας και την απόλυτη κυριαρχία στα ριμπάουντ    δεν άφησαν κανένα περιθώριο αμφισβήτησης για το ποια ομάδα θα έφευγε νικήτρια από το γήπεδο.  Η ομάδα μας κέρδισε πανάξια έναν αντίπαλο πολύ καλό που μέσα στη  Μαλεσίνα δύσκολα θα  χάσει άλλο παιχνίδι. 
 
Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μας και τον προπονητή  για την τρίτη συνεχόμενη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΣΚΑΣΕ. 
 
Βρισκόμαστε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας μαζί με τον ΕΡΜΗ Σχηματαρίου και συνεχίζουμε βήμα-βήμα, παιχνίδι-παιχνίδι  έχοντας πάντα την υποστήριξη των υπέροχων φιλάθλων μας. Σήμερα ακλούθησαν την ομάδα στη Μαλεσίνα περισσότεροι από 50 φίλοι που δημιούργησαν την ξεχωριστή και γνώριμη ατμόσφαιρα που απογειώνει τους παίκτες μας ! ! !

Έχουν γίνει ο έκτος παίκτης της ομάδας  με υπέρ-πολύτιμη συνεισφορά σε κάθε παιχνίδι.
Θέλουμε τους φιλάθλους δίπλα στους παίκτες και όλοι μαζί μια ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Ευχαριστούμε την Διοίκηση της Αναγέννησης Μαλεσίνας  για την άψογη φιλοξενία.

Το επόμενο Σάββατο έχουμε ρεπό, αλλά το Σάββατο 8/11 σας περιμένουμε όλες και όλους στο κλειστό της Αταλάντης για τον αγώνα με τον ΜΑΚΑΡΟ Άμφισσας για την 4ηαγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄ ΕΣΚΑΣΕ.

 
Ο ΑΓΩΝΑΣ
 
Σάββατο 25/10/2014 Κλειστό Μαλεσίνας ώρα 18:00
 
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Μαλεσίνας – ΛΟΚΡΟΣ Αταλάντης 60-74
 
Διαιτητές: ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ – ΧΟΥΓΙΑΖΟΣ
Δεκάλεπτα: 20-22, 13-16, 18-18, 09-18

ΑΣ ΛΟΚΡΟΣ (Καρατράντος Λ.)
Διαμαντής 07(2), Πρεφαντής, Ράλλης, Παγώνης, Θεοφανόπουλος 04, Αργύρης 02, Χατζηστάμου 13(1), Κολτσής, Μάτος Αν. 29(1), Μάτος Άγ.06, Τσαπρούνας 07, Σοροπάνης 06. 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου