Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

Κ.Μπατζελή: Η συγκυβέρνηση έχει αρχή, μέση και... τέλος!

  
"Δεν μπορεί η συγκυβέρνηση με την Νέα Δημοκρατία να συνεχιστεί χωρίς προσδιορισμό και το τέλος της..." δηλώνει στο  κεντρικό δελτίο του ΛΑΜΙΑ FM-1 η πρώην βουλευτής Φθιώτιδας και πρώην Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Κατερίνα Μπατζελή.

Αν και η ίδια  μετείχε ως υποψήφια ευρωβουλευτής στο ψηφοδέλτιο της Ελιάς χαρακτήρισε ως ένα αποτυχημένο πολιτικό εγχείρημα το σχήμα αυτό και φάνηκε από τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών.
   
Η κα Μπατζελή μετέχει στην οργανωτική επιτροπή του συνεδρίου της Δημοκρατικής Παράταξης αλλά όπως επισημαίνει με την προυπόθεση ότι θα είναι ένα πραγματικό συνέδριο  με καταστατικές αρχές και συγκεκριμένους πολιτικούς στόχους και όχι  απλά μια πολιτική συνδιάσκεψη για κουβεντούλα και  διαπιστώσεις.

"Οφείλει ο  πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ να προτάξει την ιστορική και πολιτική διαδρομή και προσφορά του ΠΑΣΟΚ και με βάση την γενικότερη πολιτική του στόχευση να διαμορφώσει το πλαίσιο αυτού του συνεδρίου,το ΠΑΣΟΚ δεν έχει κανείς το δικαίωμα να το  ακυρώσει ή να το καταργήσει γιατί έχει καταγραφεί στην συνείδηση του ελληνικού λαού ως φορέας κοινωνικής αλλαγής και κοινωνικής δικαίωσης με τα λάθη του και τις δυσκολίες του...." προειδοποιεί η κα Μπατζελή.

Στο τέλος δε επισημαίνει ότι θα ήταν λάθος και θα σήμανε πράγματι το τέλος της αυτονομίας του ΠΑΣΟΚ αν κάποιοι από την σημερινή ηγετική πυραμίδα τολμήσουν να προωθήσουν Νόμο συμμετοχής στις βουλευτικές εκλογές συνασπισμού κομμάτων πχ.Νέα Δημοκρατία-ΠΑΣΟΚ...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου