Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Ο Μπριάνης στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων για Γ.Ν. Λαμίας και Κ.Υ. Καμένων Βούρλων


Ο Βουλευτής Φθιώτιδας Δημήτρης Μπριάνης κατά τη προχθεσινή από 21-10-2014 συνεδρίαση της αρμόδιας Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων –στην οποία μετέχει, και στα πλαίσια αυτής-, έθεσε θέματα που αφορούν το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, το οποίο επισκέφθηκε προσφάτως, τη Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014, και ειδικότερα την αναγκαιότητα άμεσης προκήρυξης μόνιμων θέσεων Ιατρών-Επιμελητών Ε.Σ.Υ στο Νεφρολογικό και Παιδιατρικό Τμήμα του Νοσοκομείου, παράλληλα δε με την στελέχωση από Επικουρικό Ιατρικό Προσωπικό.

Ο παριστάμενος α.Υπουργός Υγείας κ.Γρηγοράκος, δεσμεύθηκε ότι θα ζητηθεί αρμοδίως η έγκριση –κατ εξαίρεση-, πρόσληψης 92 μόνιμων Ιατρών ΕΣΥ, μεταξύ των οποίων και για το Νοσοκομείο Λαμίας.

Επίσης ο Βουλευτής έθεσε ενώπιον της Επιτροπής το θέμα της ταχείας έγκρισης του νέου οργανισμού του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας που προβλέπει σημαντική αύξηση του αριθμού κλινών, καθώς επίσης και το θέμα του οργανισμού του αστικού τύπου Κέντρου Υγείας Κ.Βούρλων, ο οποίος εκκρεμεί από το έτος 2009, έτος λειτουργίας του εν λόγω Κέντρου Υγείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου