Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Μεγάλη νίκη του Κινήματος Ανατροπής στην Αυτοδιοίκηση στις εκλογές της Κ.Ε.Δ.Ε με ποσοστό 52%

Με απόλυτη πλειοψηφία κατέλαβε την πρωτιά η παράταξη του Γιώργου Πατούλη 


Με επικράτηση του Κινήματος Ανατροπής στην Αυτοδιοίκηση με επικεφαλής τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη, συγκεντρώνοντας ποσοστό 52% και την απόλυτη πλειοψηφία με 16 έδρες, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της 15ης Γενικής Συνέλευσης της Κ.Ε.Δ.Ε για την ανάδειξη του νέου διοικητικού της συμβουλίου. 

Συνολικά από τους 487 εκλέκτορες που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία, η κατανομή των ψήφων έχει ως εξής:

Το Κίνημα Ανατροπής στην Αυτοδιοίκηση με επικεφαλής τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη, κατέλαβε 16 έδρες και 251 ψήφους εκλέγοντας 12 Δημάρχους και 4 δημοτικούς συμβούλους.


Το Αυτοδιοικητικό Κίνημα με επικεφαλής τον Δήμαρχο Αμφιλοχίας Απόστολο Κοιμήση,  κατέλαβε 8 έδρες και 124 ψήφους εκλέγοντας 4 Δημάρχους και 4 δημοτικούς συμβούλους.
Η Νέα Αυτοδιοίκηση με επικεφαλής τον Δήμαρχο Νίκαιας-Ρέντη Γιώργο Ιωακειμίδη, κατέλαβε 3 έδρες και 51 ψήφους εκλέγοντας 2 Δημάρχους και 1 δημοτικό σύμβουλο.

Η Αυτοδιοικητική Πρωτοβουλία του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής τον Δήμαρχο Αιγάλεω Δημήτρη Μπίρμπα, κατέλαβε 3 έδρες και 47 ψήφους εκλέγοντας 1 Δήμαρχο και 2 δημοτικούς συμβούλους.

Η Λαϊκή Συσπείρωση του ΚΚΕ με επικεφαλής τη βουλευτή Ελπίδα Παντελάκη, έλαβε 11 ψήφους, ενώ υπήρξαν και 3 λευκά ψηφοδέλτια.
Αμέσως μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων ο Γιώργος Πατούλης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Από αύριο, ενωμένοι προχωρούμε, και μαζί αλλάζουμε σελίδα στην τοπική αυτοδιοίκηση. Με πρόγραμμα, συνέπεια και μέσα από ένα ξεκάθαρο πλαίσιο Αρχών, θέσεων και διεκδικήσεων δημιουργούμε μία θεσμικά ισχυρή, λειτουργικά ανεξάρτητη και οικονομικά αυτάρκη τοπική αυτοδιοίκηση ώστε να την καταστήσουμε και πάλι πρωταγωνιστή στα πολιτικά και κοινωνικά δρώμενα. Με δυνατή φωνή, πέρα από κομματικές αγκυλώσεις και με ισότιμη μεταχείριση, δημιουργούμε την τοπική αυτοδιοίκηση που μας αξίζει. Ευχαριστώ θερμά όλους τους συναδέλφους που έδωσαν δυναμικό «παρών» στην ψηφοφορία και έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στο Κίνημα Ανατροπής».








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου