Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Βαρύ πένθος για τον 25χρονο Νίκο στο Μεγαπλάτανο Λοκρίδας

Πένθος σε ολόκληρο το χωριό σκόρπισε το κυνηγετικό ατύχημα που στέρησε τη ζωή ενός 25χρονου το απόγευμα της Παρασκευής στον Μεγαπλάτανο Λοκρίδας.



Ο 25χρονος οδηγήθηκε στην τελευταία του κατοικία από τους συντετριμένους γονείς, συγγενείς και φίλους ενώ την ίδια ώρα ο 34χρονος φίλος του κατέθετε στην Ασφάλεια Λαμίας για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το συμβάν. 

Όλη μέρα η καμπάνα χτυπά πένθιμα. Ήταν φίλοι θα γίνονταν και κουμπάροι τί να πεις τώρα σ'αυτούς τους γονείς; κατάφερε να πει στον FM-1 ανάμεσα σε λυγμούς ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Oδυσσέας Γλουστιάνος:


Δυστυχώς είναι ένα ακόμη από τα πολλά τέτοια ατυχήματα που συμβαίνουν με κυνηγούς δηλώνει στο δελτίο του FM-1 ο πρόεδρος του κυνηγητικού συλλόγου Λαμίας Νίκος Ατματζίδης και προσθέτει ότι οι σύλλογοι και οι ομοσπονδίες ενημερώνουν  συχνά τους κυνηγούς αλλά κυνήγι σημαίνει όπλο και το όπλο μπορεί να αφαιρέσει εύκολα μια ανθρώπινη ζωή. 

Όσο και αν ακούγεται κοινότυπο, ακόμη μία φορά θα πρέπει να καταλάβουν οι κυνηγοί πως θα πρέπει  να είναι πιο προσεχτικοί και να λαμβάνουν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας.
  


Παραδόθηκε ο φίλος του

Στην ασφάλεια Λαμίας παρουσιάστηκε νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας, λίγο πριν τη μια, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του ο νεαρός από τον Μεγαπλάτανο Αταλάντης, που την Παρασκευή το απόγευμα φέρεται να πυροβόλησε και να σκότωσε κατά λάθος στο κυνήγι τον 25χρονο φίλο του.
    
Ο 34χρονος από εκείνη τη στιγμή είχε εξαφανιστεί και αναζητούνταν τόσο από την αστυνομία όσο και από την οικογένεια του. Ο νεαρός σύμφωνα με πληροφορίες ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση όταν πέρασε την είσοδο του αστυνομικού μεγάρου. Ζήτησε αντίγραφο της δικογραφίας και πήρε 48ωρη προθεσμία να απολογηθεί. Δεν συνελήφθη καθώς είχε παρέλθει το αυτόφωρο.
     
 
    
«Εκπυρσοκρότησε το όπλο την ώρα που μιλούσαμε...» - «Ο χάρος έστησε καρτέρι στο καλύτερο παιδί...», λέει ένας από τους συγχωριανούς του στο LamiaReport.

Στις 12:00΄ σήμερα το μεσημέρι παραδόθηκε στην αστυνομία ο 34χρονος από τον Μεγαπλάτανο, που το απόγευμα της Παρασκευής πυροβόλησε και σκότωσε κατά λάθος στο κυνήγι τον 25χρονο φίλο του και συγχωριανό του.
   
O 34χρονος αναζητούταν αφού είχε εξαφανιστεί μετά το τραγικό συμβάν. Σύμφωνα με πληροφορίες είπε στους αστυνομικούς ότι το σοκ ήταν μεγάλο και γι΄ αυτό έφυγε.



Όταν έγινε το κακό προσπάθησε να βοηθήσει το φίλο του. Έσκισε τη μπλούζα του και την έβαλε στο τραύμα προσπαθώντας να σταματήσει την αιμορραγία. Δυστυχώς ήταν αργά για τον άτυχο 25χρονο.


«Καθόμασταν κάτω και μιλούσαμε. Χωρίς να καταλάβω πως, εκπυρσοκρότησε ξαφνικά το όπλο και χτυπήθηκε ο Νίκος...», είπε συντετριμμένος στους αστυνομικούς.

   

Το καλύτερο παιδί

Η Φθιώτιδα θρηνεί ένα ακόμα νέο παλικάρι, που έφυγε τόσο άδικα. Όλη η Λοκρίδα γνώριζε το Νίκο και δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι ήταν ένα κομμάτι μάλαμα. Δεν το λέμε γιατί "έφυγε", άλλα γιατί ήταν πραγματικά το καλύτερο παιδί.

Με όσους από τους συγχωριανούς του μιλήσαμε, αλλά και γνωστούς στην Αταλάντη μιλάνε για ένα παιδί γεμάτο καλοσύνη, πάντα με το χαμόγελο στα χείλη και πάντα πρόθυμο να βοηθήσει και να εξυπηρετήσει όχι μόνο τους δικούς του και τους φίλους του, αλλά και το τον οποιοδήποτε άγνωστο βρισκόταν στο δρόμο του.

«Ο χάρος έστησε καρτέρι στο καλύτερο παιδί. Δεν υπάρχει άνθρωπος που να τον γνώριζε έστω και λίγο και να μην έκλαψε για αυτό το παιδί. Δεν υπάρχουν λόγια για να σας περιγράψω το πόσο καλό παιδί ήταν. Ένα κομμάτι μάλαμα...», μας είπε με παράπονο ένας συγχωριανός του.

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου