Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

(Αν)επίσημη πρώτη για τον Σύλλογο Νεολαίας Μώλου

Την πρώτη του, έστω και ανεπίσημη, συνέλευσή του πραγματοποίησε το απόγευμα της Κυριακής ο υπό σύσταση Σύλλογος Νεολαίας Μώλου. 



Νέοι της περιοχής συγκεντρώθηκαν στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημαρχείου του Μώλου, όπου έκαναν μια πρώτη κουβέντα για το πως θα πορευθούν από δω και στο εξής, με σκοπό να δημιουργηθεί ένας σύλλογος ο οποίος θα προσφέρει ουσιαστικά στην περιοχή.

Μετά από διαφωνίες και διαφορετικές απόψεις όλοι συμφώνησαν να τα ξαναπούν το επόμενο χρονικό διάστημα σε μία πιο οργανωμένη συνέλευση, όπου πλέον στο τραπέζι θα πέσουν και ιδέες και προτάσεις για το ποιες θα είναι οι δράσεις του συλλόγου.

Στο μεταξύ δρομολογούνται ήδη η διαδικασίες για τη σύσταση του συλλόγου και τη νομική του κάλυψη.

Στη χτεσινή συνεδρίαση το παρόν έδωσαν και εκπρόσωποι του Πολιτιστικού και του συλλόγου γυναικών Μώλου, καθώς και των αθλητικών σωματείων, οι οποίοι προσπάθησαν με την εμπειρία τους να καθοδηγήσουν τους νέους στην προσπάθειά τους.


Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως η συμμετοχή των νέων της περιοχής στην πρώτη αυτή συγκέντρωση ήταν τουλάχιστον απογοητευτική.... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου