Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΤΑΛΑΝΤΗ: Ολοκληρώθηκε, παρουσία του Φώτη Κουβέλη, η 3η περιφερειακή συνδιάσκεψη Στερεάς Ελλάδας της ΔΗΜΑΡ


Ολοκληρώθηκε η τρίτη περιφερειακή συνδιάσκεψη της ΔΗΜΑΡ της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, (ενόψει του 3ου καί έκτακτου συνεδρίου της ΔΗΜΑΡ, 3-5 Οκτώβρη), η οποία πραγματοποίηθηκε την Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου, στην Αταλάντη Φθιώτιδας, παρουσία του προέδρου της ΔΗΜΑΡ κου Φώτη Κουβέλη. 

Στην συνδιάσκεψη, εκτός του προέδρου της ΔΗΜΑΡ κου Φώτη Κουβέλη, παραβρέθηκαν, το μελος της ΕΕ της ΔΗΜΑΡ, Χρ. Μαυροκεφαλίδης, ο βουλευτής Ευβοίας της ΔΗΜΑΡ κος Δ. Αναγνωστάκης, ο εκπρόσωπος τύπου της ΔΗΜΑΡ κος Χρ. Μαχαίρας, και στελέχη της περιφέρειας Στερεάς, όπως ο κος Χρ. Πολύμερος, ο κος Παναγιώτης Κουτσοπίνης, τα μέλη του περιφερειακού γραφείου, ο κος Μάκης Καρακικές, ο κος Α.Αλεξίου από Αταλάντη και στελέχη από όλους τους νομούς της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Αναλύθηκε η πολιτική κατάσταση της χώρας  και έγιναν τοποθετήσεις των στελεχών για την πορεία της Δημάρ και τις προτάσεις για συνεργασία της ΔΗΜΑΡ πάνω σε 12 σημεία ,για προοδευτική κυβέρνηση, στον ΣΥΡΙΖΑ, Το ΠΟΤΑΜΙ και το ΠΑΣΟΚ.



Ο Πρόεδρος πέραν της τοποθέτησης του, απάντησε σε ερωτήσεις των στελεχών του κόμματος για την πορεία του κόμματος, δήλωσε ότι είναι πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και ενεργός πολιτικός και ότι δεν τον ενδιαφέρει η προεδρία της Δημοκρατίας, διότι σκοπός μας είπε είναι να αλλάξουν οι συντηρητικές και δεξιές πολιτικές της ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και δεν προτίθεται η ΔΗΜΑΡ να συναινέσει σ΄αυτές τις πολιτικές ψηφίζοντας οποιονδήποτε για πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Είπε ότι ζούμε ήδη σε μια μακρά προεκλογική περίοδο  μιας και βλέπει εκλογές με αφορμή την εκλογή του προέδρου της Δημοκρατίας. Πιστεύει ακράδαντα στην "ολική επαναφορά", όπως την ονόμασε, της ΔΗΜΑΡ, με όπλο τις θέσεις της αλλά και την προοδευτική, αριστερή κυβέρνηση, που θέλουμε να στηρίξουμε.












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου