Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

Ο Κώστας Κουτσογιαννακόπουλος στη Βουλή για το Σ/Ν του Υπουργείου Περιβάλλοντος [video]

Αναφορές στην επενδυτική δραστηριότητα της εταιρείας ΛΟΚΡΟΣ Α.Ε.  

«Τι σας τρομάζει; Ότι θα πάει χιλιάδες κόσμος να δουλέψει; Φοβάστε ότι θα χάσετε πελατεία από τους ανέργους;».  


Στη συζήτηση για το Σ/Ν του Υπουργείου Περιβάλλοντος, για την Περιβαλλοντική αναβάθμιση και την ιδιωτική πολεοδόμηση – Βιώσιμη ανάπτυξη οικισμών – Ρυθμίσεις δασικής νομοθεσίας, τοποθετήθηκε χθες ο Βουλευτής Φθιώτιδας, της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κωνσταντίνος Κουτσογιαννακόπουλος

Με μία εμπεριστατωμένη ομιλία, ο Βουλευτής Φθιώτιδας προέβη στην ανάλυση των βασικών άρθρων του νομοσχεδίου, ακολουθώντας πιστά τη νομική αλληλουχία και τηρώντας τους κανόνες που υπηρετούν τη λογική και όχι τις πάσης φύσεως ιδεοκαταληψίες.  

Δευτερευόντως, ανέδειξε τη σύγχυση που χαρακτηρίζει το παραγωγικό μοντέλο που υπερασπίζεται και ευαγγελίζεται η αξιωματική αντιπολίτευση, καυτηριάζοντας ταυτόχρονα την απόπειρα διαστρέβλωσης του προς ψήφιση νομοθετήματος και την παραπληροφόρηση που εντέχνως καλλιεργείται.

Με γλαφυρά παραδείγματα και επικαλούμενος έγγραφα αρμοδίων υπηρεσιών, ανέδειξε την αναγκαιότητα ένταξης περιοχών που μέχρι σήμερα λιμνάζουν, καθώς επίσης και τα οφέλη που θα επιφέρει η ιδιωτική επενδυτική πρωτοβουλία σε ιδιωτικές εκτάσεις που παραμένουν αναξιοποίητες. 

Στη συνέχεια, ο κ. Κουτσογιαννακόπουλος κάλεσε την αντιπολίτευση να σταματήσει τους δογματισμούς, χαρακτηρίζοντας την ως ότι πιο αντιδραστικό υπάρχει στον τόπο

Ενδεικτικό ήταν και το ερώτημα του Φθιωτού Βουλευτή προς τους παρισταμένους βουλευτές της αντιπολιτεύσεως, ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Τι σας τρομάζει; Ότι θα πάει χιλιάδες κόσμος να δουλέψει;», συμπληρώνοντας ως εξής: «Φοβάστε ότι θα χάσετε πελατεία από τους ανέργους;».  

Τέλος, ο κ. Κουτσογιαννακόπουλος, απευθυνόμενος προς τον Υφ. Περιβάλλοντος, διατύπωσε την ικανοποίηση του, αφού με το παρόν νομοθέτημα γίνεται μία γενναία προσπάθεια τακτοποίησης του χάους. Ωστόσο δεν δίστασε να επισημάνει τα ενδεχόμενα προβλήματα λειτουργικότητας, για τα οποία το αρμόδιο Υπουργείο πρέπει να επιδείξει ιδιαίτερη προσοχή και ακολούθως να επανεξετάσει με τη συνδρομή των συναρμοδίων. 

Ολόκληρη η ομιλία του κ. Κουτσογιαννακόπουλου στη Βουλή για το Σ/Ν του Υπ. Περιβάλλοντος: 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου