Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Νάτα μας... Θέμα αύξησης της αποζημίωσης των αιρετών θέτουν τα λαμόγια οι Δήμαρχοι!!!

Άρχισαν τις μετεκλογικές διεκδικήσεις οι Δήμαρχοι!  Όχι, όχι για έργα... Για αυξήσεις των αμοιβών τους πριν ακόμη μάλιστα αναλάβουν τα καθήκοντα τους για τη νέα δημοτική περίοδο!


Το «Κίνημα Ανατροπής στην Αυτοδιοίκηση», με επικεφαλής τον υποψήφιο για την Προεδρεία της ΚΕΔΕ, Γιώργο Πατούλη, συναντήθηκε, σήμερα, στα Ιωάννινα, με τους Δημάρχους από την Περιφέρεια της Ηπείρου, που στηρίζουν το Κίνημα. 

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν, η οργανωτική συγκρότηση του Κινήματος για τις επικείμενες Εκλογές της Π.Ε.Δ. Ηπείρου και της ΚΕΔΕ, καθώς και τα προβλήματα της Περιφέρειας. 

Ειδικότερα, επισημάνθηκε το σοβαρό ζήτημα της ανεργίας που πλήττει την περιοχή και η απομόνωση που βιώνουν οι κάτοικοι των ορεινών και δύσβατων περιοχών και σημειώθηκε η ανάγκη να επιταχυνθούν τα οδικά έργα και τα έργα υποδομών. 

Αναφέρθηκε, επίσης, η ανάγκη για μεγαλύτερη απορρόφηση των κονδυλίων του ΕΣΠΑ από τους Δήμους. 

Τέλος, αποφασίστηκε η κατάθεση αιτήματος στον Υπουργό Εσωτερικών για την παράταση της "ενδοδιαδημοτικής κινητικότητας". 

Ο επικεφαλής του «Κίνημα Ανατροπής στην Αυτοδιοίκηση», Γιώργος Πατούλης, σε δηλώσεις του υπογράμμισε:

«Σήμερα εδώ στην Ήπειρο κλείνει μία τριήμερη περιοδεία, που ξεκίνησε τη Τετάρτη από τη Θεσσαλονίκη και συνεχίστηκε την επόμενη ημέρα στη Δυτική Μακεδονία.

Διαπιστώσαμε τα μεγάλα και πολύπλοκα προβλήματα, που παρουσιάζονται σε όλους τους Δήμους της Χώρας μας, αλλά και την ανυπαρξία των Συνδικαλιστικών μας Οργάνων.

Η Αυτοδιοίκηση μπορεί και πρέπει να αποτελέσει την "ατμομηχανή" επίλυσης των προβλημάτων αυτών. 

Επιπλέον, πρέπει να ανοίξει ένας σοβαρός διάλογος για την απαξίωση της Δημαρχιακής αμοιβής, που καθιστά τους Δημάρχους επαίτες, όπως βέβαια και της αμοιβής των Αντιδημάρχων μας, αλλά και τις αποζημιώσεις των Δημοτικών Συμβούλων.

Τέλος, με χαρά διακρίναμε τη συναντίληψη που μας διέπει με τη μεγαλύτερη πλειοψηφία των Δημάρχων των Περιφερειών που επισκεφθήκαμε, η οποία διαμορφώνει σαφή πλειοψηφία στις επερχόμενες Εκλογές των Π.Ε.Δ., αλλά και της ΚΕΔΕ». 

Στη συνάντηση συμμετείχαν οι Δήμαρχοι από τους Δήμους:
Άρτας: Χρήστος Τσιρογιάννης  
Δωδώνης: Χρήστος Ντακαλέτσης 
Ζήρου: Νικόλαος Καλαντζής 
Ζίτσας: Μιχαήλ Πλιάκος 
Ηγουμενίτσας: Ιωάννης Λώλος 
Κόνιτσας: Ανδρέας Παπασπύρου 
Νικόλαου Σκουφά: Ευστάθιος Γιαννούλης 
Πάργας: Αντώνιος Νάστας 
Φιλιατών: Σπυρίδων Παππάς.

Λεβέντες... όποιος δεν βγαίνει οικονομικά... σπίτι του... (και κακώς κατέβηκε υποψήφιος). Να αναλάβουν Δήμαρχοι όσοι μπορούν να προσφέρουν άνευ αμοιβής. Και δηλώνω πρώτος εθελοντής... Άι στον κόρακα... Λαμόγια και τζαμπατζήδες κομματόσκυλα μας έχετε πιει το αίμα....

3 σχόλια:

  1. Και βέβαια όχι διεκδικήσεις για έργα... Δεν υπάρχουν λεφτά!!!
    Αλλά για την πάρτη τους υπάρχουν!!! Και με το καλημέρα διεκδικούν αυξήσεις...
    Να έδειχναν τέτοιο ζήλο και για τα προβλήματα των δήμων τους...
    Κι από που θα βγουν οι αυξήσεις;;;
    Από τον ΕΝΦΙΑ που θα πληρώσουμε εμείς τα κορόιδα οι πολίτες; ή από άλλο φόρο; ...ή θα βγάλουν δίσκο στις εκκλησίες; Ε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΔΩ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΠ@@ΡΔ@ΛΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΑΘΕΣΤΑΤΟΙ ΖΗΤΑΝΕ ΑΥΞΗΣΕΙΣ. ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΠΙΝΟΥΝ ΤΖΑΜΠΑ (ΜΕ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ), ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ (ΚΑΙ ΚΑΥΣΙΜΑ) ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΓΑΙΖΟΥΝ ΠΕΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΣ!!!
    ΟΧΙ, ΜΙΖΕΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΞΑΔΕΡΦΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ.... ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΤΟΥΣ... ΞΕΦΤΙΛΕΣ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΣΩΛΗΝΑ ΖΟΥΝ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ. ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΒΥΖΑΊΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΡΒΑΝΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ. ΑΥΤΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΡΙΣΗ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΣΑΝ. ΤΑ ΠΙΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ. ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΣΑΝ ΑΝΕΡΓΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΟΘΕΣΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΡΙΠΛΟΘΕΣΙΤΕΣ. ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΘΕΣΕΙΣ ΑΙΡΕΤΩΝ, ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ, ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ, ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ. ΑΝ ΖΕΙΣ ΕΤΣΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΕΡΑ ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΡΟΪΔΩΝ. ΥΠΟΜΟΝΗ. ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου