Τρίτη 12 Αυγούστου 2014

Μανώλαινα - Μπαρουξή και Κατσακούλας - Κωνσταντινίδης οι νικητές των τελικών

  Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 10 Αυγούστου το 19ο Τουρνουά Beach-Volley <<Πέτρος Καλογερόπουλος>>, που διοργάνωσαν ο ΝΟ Αταλάντης και ΑΣ Λοκρός.
   

Μετά από 5 ημέρες με συναρπαστικούς αγώνες και μεγάλη προσέλευση θεατών, το απόγευμα της  Κυριακής διεξήχθησαν οι τελικοί. 

Στις γυναίκες η Γεωργία Μανώλαινα και η Ευδοκία Μπαρουξή νίκησαν τις Στέλλα Κωλέττη και Βιολέτα Μπάρκα με 2-0 σετ 21-6 και 21-16.

Στον τελικό των ανδρών ο Βασίλης Κατσακούλας και Θεόδωρος Κωνσταντινίδης νίκησαν σε ένα  καταπληκτικό αγώνα τους Δημήτρη Μακρυνίτσα και Κ. Τσότρα με 2-1 σετ 16-21,21-13 και 15-12.

Οι διοργανωτές εκφράζουν τις ευχαριστίες τους στις ομάδες που έλαβαν μέρος, στους εθελοντές που βοήθησαν και στην οικογένεια του Ηλία Καλογερόπουλου, που προσφέρει για πολλά χρόνια  το χρηματικό έπαθλο στους νικητές.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου