Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

Σταϊκούρας: Η Λαμία εδραιώνεται στον χάρτη της Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης

Δήλωση του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών κ. Χρήστου Σταϊκούρα για την έγκριση ίδρυσης Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Σχολή Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με έδρα τη Λαμία:


«Σήμερα, οι εσωτερικές διαδικασίες του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κατέληξαν στην έγκριση ίδρυσης Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Σχολή Θετικών Επιστημών στη Λαμία με γνωστικό πεδίο «Πληροφορική και Υπολογιστική Βιοϊατρική».

Ευχαριστώ τις Πρυτανικές Αρχές, τους Προέδρους των δύο Τμημάτων της Σχολής Θετικών Επιστημών καθώς και όσους εργάστηκαν σε αυτό το έργο. Η Σχολή Θετικών Επιστημών αποκτά επιστημονικό βάθος και εύρος και η Λαμία εδραιώνεται στον χάρτη της Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης.

Η εξέλιξη αυτή αποτελεί κρίσιμο κόμβο στην εφαρμογή του στρατηγικού σχεδίου, το οποίο έχει στόχο την ουσιαστική συμμετοχή της Λαμίας, ως έδρας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, στο χάρτη της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, της Έρευνας και της Καινοτομίας.


Η προσπάθεια συνεχίζεται».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου