Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ Δ.Σ. ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΎΛΩΝ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΛΟΚΡΩΝ


Προεκλογικά δηλώσαμε ότι θα αποτελούσαμε την μοναδική λαϊκή αντιπολίτευση απέναντι στην κυβερνητική πολιτική από όποια θέση και αν μας τοποθετούσε ο λαός του Δήμου μας.

Εξάλλου δε θα μπορούσε να είναι διαφορετικά, αφού όλες οι άλλες δημοτικές δυνάμεις του νέου Δ.Σ, συμπλέουν στην ίδια στρατηγική κατεύθυνση της Ε.Ε του καπιταλιστικού συστήματος και τον «Καλλικράτη».

Από αυτή την σκοπιά λοιπόν πηγάζει η στάση και η κριτική που ασκούμε και θα ασκήσουμε στις άλλες δυνάμεις του Δ.Σ αλλά και την πλειοψηφία που έχει την κύρια ευθύνη.

Ως εκλεγμένοι σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης σκοπό μας θα έχουμε την υπεράσπιση των δικαιωμάτων και συμφερόντων του λαού και δεν θα λυπηθούμε χρόνο, κόπο και θυσίες για αυτό.

Λέμε στο λαό του Δήμου μας να είναι υποψιασμένος για το τι μέλλει γενέσθαι, να μην ακούει παχιά λόγια, να κρατάει μικρό καλάθι και να προετοιμάζεται για να αντιμετωπίσει τα δύσκολα που έρχονται από τις κυβερνήσεις των καπιταλιστών,  αλλά και μέσα από τον Δήμο. 

Να οργανώσει την Λαϊκή Συμμαχία, να αντεπιτεθεί, ώστε να ανατρέψει τις πολιτικές και το σύστημα που τον εξαθλιώνουν και τον κρατούν αλυσοδεμένο.
 

Ο Δημοτικός και Τοπικοί Σύμβουλοι

ΓΕΩΡΓΙΟΣ     ΡΟΥΣΣΗΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ   ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

      ΛΕΩΝΙΔΑΣ    ΝΥΔΡΙΩΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου