Σάββατο 23 Αυγούστου 2014

Ορκωμοσία νέου Δημάρχου Μώλου-Αγίου Κωνσταντίνου κ. Ιωάννη Συκιώτη [φώτο και video]

Ορκίστηκαν και οι νέοι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Μώλου -Αγ.Κων/νου.






Την ορκωμοσία του νέου Δημάρχου Μώλου - Αγίου Κωνσταντίνου κ. Ιωάννη Συκιώτη και του Δημοτικού Συμβουλίου, τέλεσε σήμερα Σάββατο 23 Αυγούστου το απόγευμα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος, στο κλειστό Γυμναστήριο Καμένων Βούρλων.  
    
Στην τελετή της ορκωμοσίας παρέστησαν ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας, ο απερχόμενος Δήμαρχος κ. Ευάγγελος Τετριμίδας, ο εκλεγείς Αντιπεριφερειάρχης κ. Θύμιος Καραΐσκος και άλλοι αυτοδιοικητικοί, ιερείς και κάτοικοι της περιοχής.
      
Μετά την τελετή του αγιασμού και την ορκωμοσία ο Ποιμενάρχης μας αφού συνεχάρη το νέο Δήμαρχο και όλους τους νεοεκλεγέντες Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα συνεργασίας της τοπικής αυτοδιοικήσεως με την Εκκλησία και εξέφρασε την βεβαιότητα ότι ο νέος Δήμαρχος, όπως και ο προκάτοχός του κ. Ευάγγελος Τετριμίδας, θα ανταποκριθεί στο κάλεσμα αυτό της τοπικής Εκκλησίας και του Ποιμενάρχου της. Τέλος προσέφερε στον κ. Δήμαρχο μία Καινή Διαθήκη των εκδόσεων της Μητροπόλεώς μας.
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου