Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Αταλάντη: Συλλήψεις για καλλιέργεια κάνναβης


Συνελήφθη, χθες (27-08-2014) το μεσημέρι σε αγροτική περιοχή της Αταλάντης Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, ένας 19χρονος ημεδαπός ROMA, ενώ αναζητείται για να συλληφθεί ένας ακόμα 22χρονος ομόφυλος συνεργός του, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.
Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση – αξιοποίηση στοιχείων, οι αστυνομικοί εντόπισαν χθες το μεσημέρι φυτεία, αποτελούμενη από τρία (3) δενδρύλλια κάνναβης, στην ανωτέρω περιοχή.
Στο σημείο της φυτείας, εμφανίστηκαν οι δύο κατηγορούμενοι για να προβούν στην περιποίηση (πότισμα) των δενδρυλλίων κάνναβης, πλην όμως αντιλήφθηκαν τη παρουσία των ενεδρευόντων αστυνομικών και τράπηκαν σε φυγή πεζοί, με αποτέλεσμα μετά από καταδίωξη να συλληφθεί ο 19χρονος, ενώ ο 22χρονος κατάφερε να διαφύγει.
Από τον χώρο της φυτείας, εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν τα τρία (3) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από (0,8) έως (2) μέτρα το καθένα, καθώς και πέντε (5) πλαστικά μπουκάλια, τα οποία οι κατηγορούμενοι χρησιμοποιούσαν για το πότισμά τους. Επιπλέον, πλησίον της φυτείας βρέθηκε εκριζωμένο και κατασχέθηκε, ακόμα ένα δενδρύλλιο κάνναβης, ύψους (1,8) μέτρων.
Τις έρευνες και το προανακριτικό έργο ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

2 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ , ΠΙΑΣΑΝΕ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΧΑΣΙΣ! ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΛΕΩ ΕΓΩ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΕΑΡΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝ 3 ΔΕΝΔΡΥΛΙΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ,ΣΙΓΟΥΡΑ ΧΡΗΣΗ, ΠΟΥ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΜΕΓΑΛΕΜΠΟΡΟΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΗ,ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΕΜΠΟΡΟΙ ΧΑΣΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ , ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ!ΠΦΦΦΦΦ ΜΑΣ ΣΩΣΑΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο στην ΕΛΑΣ. Και εις ανώτερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου