Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014

Νέο Δημοτικό Συμβούλιο - Ιδια Αντιλαϊκή Πολιτική

[ του Γιάννη Φραγκούλη ]


Κε αρχισυντάκτη
   Θέλω να σας πληροφορήσω ότι στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο η «Λαϊκή Συσπείρωση» θα εκπροσωπείται κανονικά, όπως κ’ στο Δήμο Μακρακώμης-Σπερχειάδας.
   Ο νέος δήμαρχος ετοιμάζει φιέστες. Όλοι όμως γνωρίζουμε ότι το νέο Δημοτικό Συμβούλιο θα συνεχίσουν την ίδια αντιλαϊκή πολιτική. Άλλωστε, η 1η τους συνεδρίαση θα είναι για την τροποποίηση του προϋπολογισμού του Δήμου, σύμφωνα με τις εντολές του Παρατηρίου Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Και υπό τη Δαμόκλειο σπάθη της παράβασης καθήκοντος για όλους τους δημοτικούς συμβούλους. Η κατεύθυνση θα είναι συγκεκριμένη, όπως την έχω περιγράψει και παλιότερα.
   Σε ότι αφορά τον πολιτισμό, οι σύλλογοι όλου του Δήμου προσπαθούν, χωρίς καμία οικονομική βοήθεια από το Δήμο κ’ το κράτος. Είναι αξιέπαινοι, αλλά πρέπει να διεκδικήσουμε επιχορήγηση από το Δήμο κ’ την Περιφέρεια. Τα εντευκτήρια των συλλόγων στο κλειστό γήπεδο των Καμένων Βούρλων χρειάζονται εξοπλισμό για να γίνουν ελκυστικοί στη νεολαία.
Γ. Φραγκούλης

Καμένα Βούρλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου