Τρίτη 12 Αυγούστου 2014

Παρουσία του ΓΓ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα η εκδήλωση της ΚΝΕ στην Σκάλα Αταλάντης



Με αρκετή συμμετοχή νέων, εργαζομένων, αγροτών, γυναικών, επιστημόνων, συνταξιούχων και την παρουσία του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 9/8/14 στη Σκάλα Αταλάντης η προφεστιβαλική εκδήλωση της ΤΟ ΚΝΕ Φθιώτιδας.

Για τα προβλήματα της νεολαίας, των αγροτών, των εργαζομένων και την διέξοδο από αυτά μίλησαν ο Κνίτης Δημήτρης Φλούδας, ο Χρήστος Λιγδής, πρόεδρος του Ενωτικού Αγροτικού Συλλόγου Λοκρίδας και ο Παναγιώτης Πολίτης μέλος της ΕΠ Στερεάς, πρόεδρος του Συνδικάτου Μετάλλου Φθιώτιδας.

Η ομάδα ΟΓΕ Λοκρών παρουσίασε το θέμα παιδικότητα και παιδική εργασία. Επίσης παρουσιάσθηκαν βίντεο με την απολογία του Ν. ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ, για την οικονομική κρίση, τον φασισμό και την πρόταση του ΚΚΕ.


Μουσική μπλούζ έπαιξαν μέχρι αργά συγκρότημα νέων της περιοχής και ακολούθησε γλέντι με σουβλάκια, μπύρες και λαϊκό ρεμπέτικο τραγούδι.









 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου