Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

Δύο χρόνια λειτουργίας του Κοινωνικού Ιατρείου Λαμίας


Συμπληρώθηκαν δυο χρόνια λειτουργίας του Κοινωνικού Ιατρείου Λαμίας.
 
Περισσότεροι από 80 γιατροί του Ιατρικού Συλλόγου Φθιώτιδας με την αμέριστη ηθική και υλική συμπαράσταση της Ιερής Μητρόπολης Φθιώτιδας και του Δήμου Λαμίας εξυπηρέτησαν 3000 περίπου άνεργους και ανασφάλιστους συμπολίτες μας προσφέροντας την τόσο απαραίτητη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη που στερήθηκαν από την ελληνική πολιτεία στις χρονιές της οικονομικής και κοινωνικής κρίσης.
 
Σας κοινοποιούνται επιμέρους στοιχεία από το έργο του Κοινωνικού Ιατρείου Λαμίας.
 
Είναι απόλυτη και πιεστική υποχρέωση της ελληνικής πολιτείας να προσφέρει την πλήρη ιατροφαρμακευτική κάλυψη του συνόλου του Ελληνικού Λαού ανεξάρτητα της οικονομικής η εργασιακής του κατάστασης το συντομότερο δυνατόν.
 
Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιατρικού Συλλόγου Φθιώτιδας απευθύνουν ένα μεγάλο ευχαριστώ τόσο στους γιατρούς-μέλη του που ακούραστα και αθόρυβα προσέφεραν μέχρι τώρα τις ανιδιοτελείς υπηρεσίες τους στους συμπολίτες μας, όσο και στην Ιερή Μητρόπολη Φθιώτιδας και τον Δήμο Λαμίας που ήταν και είναι άξιοι συμπαραστάτες και συνοδοιπόροι σε μία προσπάθεια ανθρωπιάς και αγάπης προς τον πάσχοντα συνάνθρωπό μας. 

 
Λεωνίδας Αναγνωστόπουλος
Καρδιολόγος, FESC
Πρόεδρος
Ιατρικού Συλ.Φθιώτιδας










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου