Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

Προσφορά του πατριώτη μας Αν.Μαμάνδρα για «τα μάγια της πεταλούδας» στο Γυμνάσιο Αταλάντης

Από την αρχή της σχολικής χρονιάς 2013-14 ο συμπατριώτης μας Αντώνης Μαμάνδρας καθηγητής ορθοδοντικής και πρόεδρος του τμήματος ορθοδοντικής του Πανεπιστήμιου Western Ontario του Καναδά είχε αθλοθετήσει με συγκεκριμένο χρηματικό ποσό την δημιουργία θεατρικού σχήματος στο Γυμνάσιο Αταλάντης. 

Στο σχολείο τα τελευταία χρόνια πραγματοποιείται κάθε χρόνο μία εκδήλωση με θεατρικό περιεχόμενο, που και φέτος υλοποιήθηκε, παρουσιάζοντας το έργο του F.G.Lorka «Τα μάγια της πεταλούδας». 

Το Γυμνάσιο Αταλάντης δέχτηκε το έπαθλο του Κυρίου Μαμάνδρα Αντώνη και τον ευχαριστεί δημόσια με την παρακάτω επιστολή:


"Αξιότιμε κύριε Αντώνη Μαμάνδρα,

Ο σύλλογος διδασκόντων του Γυμνασίου Αταλάντης και οι μαθητές της σχολικής μας κοινότητας σάς εκφράζουν την αμέριστη ευγνωμοσύνη τους για την προσφορά του χρηματικού ποσού στο σχολείο μας ως επιβράβευση της θεατρικής παράστασης που δόθηκε από το θεατρικό μας τμήμα, για την προσέγγιση του πρώτου θεατρικού – ποιητικού έργου του Λόρκα «Τα Μάγια της Πεταλούδας».
Στο πρόσωπό σας αναγνωρίζουμε τον ευαισθητοποιημένο πατριώτη μας που ζώντας στο εξωτερικό και διαγράφοντας μια θετική πορεία ζωής δεν ξεχνά την μικρή κωμόπολη από την οποία προέρχεται.
Πάντα επιστρέφει στον τόπο του, νιώθει ενδιαφέρον και αγωνία για το μέλλον αυτής της περιοχής και αναζητά δείγματα δημιουργίας που δηλώνουν ότι και σ’ αυτή τη γενέτειρα πόλη υπάρχουν σημάδια θετικών αναζητήσεων – αντιστάσεων στην κρίση της πατρίδας μας.
Η σχολική μας κοινότητα σάς υπόσχεται ότι θα αξιοποιήσει το ποσό που προσφέρατε και κάτω από την καθοδήγηση του διευθυντή μας, θα παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας.
Σας ευχαριστούμε και πάλι για την ευγενή χορηγία σας.
Με εκτίμηση,
οι μαθητές και οι καθηγητές του Γυμνασίου Αταλάντης,
Ο Διευθυντής
Λαμπρινίδης Παναγιώτης
Μαθηματικός"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου