Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

«Ό,τι σκέφτεσαι, σκέψου το αντίθετο!»

Οι αντίθετοι κόσμοι συναντιούνται στην Αιάντειο Δημόσια Βιβλιοθήκη Αταλάντης 


Αιάντειος Δημόσια Βιβλιοθήκη Αταλάντης

Η Αιάντειος Δημόσια Βιβλιοθήκη Αταλάντης καλεί τους μικρούς της φίλους να δηλώσουν έγκαιρα συμμετοχή στις δράσεις της καλοκαιρινής εκστρατείας του 2014, η οποία πραγματοποιείται για τρίτο συνεχόμενο καλοκαίρι με στόχο την προώθηση της ανάγνωσης, της δημιουργικότητας και της καινοτομίας, για τα παιδιά και τους εφήβους. 

Η Καλοκαιρινή Εκστρατεία αρχίζει τη Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014 στη Βιβλιοθήκη και κάποιες δράσεις της θα πραγματοποιηθούν και στις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Λοκρών τους μήνες Ιούνιο, Ιούλιο και Αύγουστο. Απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 5-15 ετών. Οι δράσεις θα πραγματοποιούνται σε καθημερινή βάση, ενώ η συμμετοχή των παιδιών γίνεται κατόπιν προεγγραφής τους σε συγκεκριμένα προγράμματα, στο Γραφείο Εξυπηρέτησης Κοινού της Βιβλιοθήκης. 

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και ο αριθμός των παιδιών καθορίζεται ανάλογα με τη μορφή της δράσης.
 
Το «σωστό» και το «λάθος», το «δυνατό» και το «αδύνατο», το «πριν» και το «μετά», η «αρχή» και το «τέλος», είναι έννοιες αντίθετες, οι οποίες μας βοηθούν να αντιληφθούμε και να ερμηνεύσουμε τον κόσμο και τη ζωή γενικότερα. Η «μέρα του κρύου και του ζεστού», «μια μέρα με φως και σκοτάδι», «η μέρα του άγριου και του ήμερου» καθώς και πολλές άλλες δράσεις θα ενθαρρύνουν αποτελεσματικά την επαφή των παιδιών με τη βιβλιοθήκη και το υλικό της και θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον τους, τόσο για τα βιβλία, όσο και για την ανάγνωση.

Οι δράσεις πραγματοποιούνται με την υποστήριξη της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας Future Library και με την αποκλειστική χορηγία του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος», ενώ η υλοποίηση τους θα γίνει από την Αιάντειο Δημόσια Βιβλιοθήκη Αταλάντης και με την πολύτιμη συμβολή των εθελοντών, οι οποίοι αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της καλοκαιρινής μας εκστρατείας!

Καλούμε τους μικρούς μας φίλους να δηλώσουν συμμετοχή έγκαιρα, γιατί θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. 

Τι περιμένετε λοιπόν; Και αυτό το καλοκαίρι πηγαίνουμε Βιβλιοθήκη! Οι εκπλήξεις αρχίζουν! Θα διασκεδάσουμε, θα παίξουμε, θα μάθουμε, θα γνωριστούμε και θα συμμετέχουμε στον κόσμο των αντιθέσεων μέσα από πειράματα, παιχνίδια, αναγνώσεις βιβλίων, μουσική, χάρτες, κουτιά γνώσεων, κρυμμένους θησαυρούς και πολλές άλλες δράσεις της Αιαντείου Δημόσιας Βιβλιοθήκης Αταλάντης.

Εδώ θα σας περιμένουν πολλά καινούρια παιδικά βιβλία για εξερεύνηση και δύο βαλιτσάκια το ένα για τα πειράματα και το άλλο γεμάτο μουσικά όργανα!!! 

Γνώρισε τον κόσμο των αντιθέσεων μέσα από τα ταξίδια της δικής σου Βιβλιοθήκης.

Η δήλωση συμμετοχής για τις δράσεις της Καλοκαιρινής Εκστρατείας θα γίνεται στο γκισέ εξυπηρέτησης της Βιβλιοθήκης, μέχρι τη συμπλήρωση του απαραίτητου αριθμού ατόμων για κάθε δράση και κατά το ωράριο λειτουργίας της. Για τη δήλωση απαιτείται η συμπλήρωση εντύπου από τον γονέα, για τη φωτογράφηση των συμμετεχόντων στις δράσεις! 
 
 
Για πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στη Βιβλιοθήκη:

Πλ.Δημαρχείου, τ.κ. 35200, τηλ-fax: 2233080016
Email: mail@vivl-atalant.fth.sch.gr 
Ωράριο Λειτουργίας:Δευτέρα,Τρίτη κ Πέμπτη:7.30-15.00&18.00-21.15μ.μ.,
Τετάρτη και Παρασκευή 7.30-15.00μ.μ.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου